przerwa to o 11 była teraz już koniec na dziś.
Zatem
Posadzone wszystkie bratki. Zdaje się ze dealerów skalna i "bitelsa" żyją mimo zimowania w donicy wiec tylko je obcielambi odsadziła im bratki. Szkoda mi ich wywalać z donic by potem sadzić tam ponownie
Musiałam przenieść do innych donic tulipany zimujące w donicach wyglądały tak
Dostały już osłonki i czekają na słonko
Zdjęłam kilometry foli która leżał cal zimę w celu zniszczenia darni pod przyszłe już ostatnie Serby.
Jak dział folia na trawę widać na obrazku.kopie się super wiec będzie znacznie łatwiej
Kupiłam sobie drogowy spray i pomalowałam słupki.wyznaczylam setny raz dwa ostatnie moliniowe... tfu trzcinnikowe pasy.W końcu nigdy nie wiadomo kiedy traktor przyjedzie. Trzeba być gotowym
Z tarasu i tak mało je widać
A jeśli ktoś ma duże odległości o biega kilometry by coś wyznaczyć tak jak ja polecam taka miarę.nie z metalu a materiałowa.nie w obudowie a taka.zadrukowana z dwóch stron. Nie łamie się niedołączenie a zwija się szybciutko
Pogoda i u mnie super, nie chce mi się w pracy siedzieć, od południa już marudzę że chce do domu, jeszcze godzinkę wysiedzę i może uda mi się coś troszeczkę zrobić, chociażby seslerię skalną ciachnąć