Pomysły na wejście do ogródka-przedogródek
21:41, 04 wrz 2012
Hehe Tess złapałaś mój skrót myślowy-okrywowe horti w sensie że na zimę okrywać trzeba
dopiero przeczytalam co nabazgroliłam 
Na nasadzenia mam miejsca z kraweznikiem z desek
rabata ma 3,5 szerokości bodaże także jakieś tło zimozielone ma być, a przed hortensje i trawy 
Generalnie zmniejszyłam rabaty na korzyść miejsca do zabawy dla dziecka ( chcę domek ze zjeżdzalnią i huśtawkami), ale w końcu ogród ma być dla całe rodziny.W zimę zrobie jakiś konkretny plan działania o ile w moim wypadku sie da
a pozniej stopniowo będę realizować.Puste miejsca na rabacie póki co będą zajmowały cebulowe i pomidorki koktajlowe, bo w priorytecie za rok jest plac zabaw i taras żeby już duże inwestycje zostały powiedzmy skończone.Mam kilka pomysłów ale poradzę się was w czasie bardzie niesprzyjającym siedzeniu na ogródku i jak mi Kalina przestanie klawisze z laptopa wyrywać jak piszę przy niej
miłego wieczorka

Na nasadzenia mam miejsca z kraweznikiem z desek

Generalnie zmniejszyłam rabaty na korzyść miejsca do zabawy dla dziecka ( chcę domek ze zjeżdzalnią i huśtawkami), ale w końcu ogród ma być dla całe rodziny.W zimę zrobie jakiś konkretny plan działania o ile w moim wypadku sie da