Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

Ogródek z widokiem na stodołę, stajnię, wiatę z maszynami i....wychodek

GorAna 22:46, 25 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Czy to masz kaline angielska? A azalie bajecznie kolorowe) Cudnie ale wczesnie u Ciebie kwitna bo te u mnie jeszcze w pąkach.Czy tez jak rano wstajesz to najpierw do okna popatrzec na ogrod?

Ja też pierwsze kroki kieruję w stronę okna i podziwiam
Czyżby to była jakaś choroba, a może uzależnienie
Rench 23:02, 25 maj 2013

Wszyscy chyba tak mają,tylko ja od miesiąca codziennie zaglądami czy juz trawnik wschodzi,i nic
beta 23:05, 25 maj 2013

ja też tak mam
GorAna 23:05, 25 maj 2013

Grono uzależnionych od widoków z okna rośnie
Marta7 23:36, 25 maj 2013

Dziewczyny jestem
Trochę mnie nie było,ale postaram sie nadrobić zaległości ,dzięki za odwiedzinki

Asiu -dzięki za komplementy,ale tych kul to ja sama nie robilam,kupilam na bazarze
Suszy już u nas nie ma,a wszystko jest ekstra podlane

Danusia jak zwykle jesteś dla mnie zbyt łaskawa, a jeśli chodzi o kaliny to mam ich 3 rodzaje ale nie znam ich nazw,mam taką z płaskimi kwiatami i taką co tak pięknie pachnie-z tym że jeszcze ani razu mi nie zakwitla..
A buczki tej wiosny kupilam 3-pendulę, purpure fontain i trikolor -też nie mialam zbytnio miejsca ale jakoś ich upchałam i nie żałuję bo zachwycam się nimi codziennie
Kalinę angielską chyba mam jeśli to chodzi o tą pachnącą
A od widoku ogrodu to jestem uzależniona,w kuchni mam widok na mój misz- masz i co chwilę oparta o parapet patrzę i już myślę co by tam jeszcze zmienić,co przesadzić co dosadzić i gdzie jest jeszcze odrobinę wolnego miejsca i zaraz tak jak Ty i Asia robię obchód.
A mylisz się że nie widziałam Twoich rh i azali i calej reszty, choć przez chwilkę wpadałam do Ciebie,ale na wpis już nie bylo czasu -korzystalam z komputera córy ktora laskawie dawala mi na parę minut a ze ciąglam caly tydzień dyzury popoludniowe to to już komplikowalo wszystko.
Jutro legalnie wpadam do Ciebie,nareszcie mam wolne
Pokażę Ci moje pozostale buczki -purpure fontain i trikolor

Ewuś z tym formowaniem kaliny to trochę przesadzilam,po prostu z dużego krzewu wydarlam prostą odnogę i wycinalam tylko odrosty i przecinalam koronę,a to drzewko ma już z 5 lat.

Kasia-dziękuję Ci za deszczyk ktory mi przyslalas-ślicznie mi wszystko popodlewał,a z kaliną było tak jak napisalam Ewuni. Dzięki że wpadlas do mnie

Ania -dzięki za mile slowa,a powojnik jest naprawdę niezawodny

Annabell-cieszę się że mnie odwiedzilaś,a z odrostami dasz radę,wytniesz jak Ci się przypomni

Beatko ahoj ! Widzialam Twoje cudne warjacje w warzywnym,podoba mi się-ekstra to wymyślilaś
Marta7 23:42, 25 maj 2013

GorAna napisał(a)

Ja też pierwsze kroki kieruję w stronę okna i podziwiam
Czyżby to była jakaś choroba, a może uzależnienie

Aniu jest to uzależnienie ktore leczy wiele chorob
Marta7 23:43, 25 maj 2013

Rench napisał(a)
Wszyscy chyba tak mają,tylko ja od miesiąca codziennie zaglądami czy juz trawnik wschodzi,i nic

Renatko może po tych deszczach wzejdzie
Marta7 23:47, 25 maj 2013

beta napisał(a)
ja też tak mam

Ja podejrzewam nawet że mam skrzywiony kręgosłup,bo nawet siedząc przy stole skręca mnie do okna
Marta7 23:48, 25 maj 2013

GorAna napisał(a)
Grono uzależnionych od widoków z okna rośnie

Jest to najzdrowsze uzależnienie jakie znam
Marta7 00:11, 26 maj 2013

Zakwitły dzikie roże

Jesze raz kalina ktora caly czas mnie zachwyca

RH przed domem

Przed burzą