Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)
13:27, 27 maj 2015
Doszperałam się jakiś fotek tylko nie wiem czy one ci cokolwiek powiedzą:
A tu trochę lepiej widać te duże liście. Tylko na górze są cieniusie, na dole grubasy. I to mi się właśnie nie podoba. Kwiatki jak to kwiatki- jesienne resztki. Te co przycięłam latem po kwitnieniu to wypuściły takie małe bele co, a reszta to już zaschnięta.
Generalnie nie jest brzydka, ale skoro miałaś i nie ten teges to wywal (za płot
)
Te pierwsze baldaszki były większe niż na tej co widziałam w innych ogrodach, w tym pokazowych. Ale większe kwiatki to i większe liście i tutaj no to już... każdy sobie musi odpowiedzieć czy mu to odpowiada...
A tu trochę lepiej widać te duże liście. Tylko na górze są cieniusie, na dole grubasy. I to mi się właśnie nie podoba. Kwiatki jak to kwiatki- jesienne resztki. Te co przycięłam latem po kwitnieniu to wypuściły takie małe bele co, a reszta to już zaschnięta.
Generalnie nie jest brzydka, ale skoro miałaś i nie ten teges to wywal (za płot
Te pierwsze baldaszki były większe niż na tej co widziałam w innych ogrodach, w tym pokazowych. Ale większe kwiatki to i większe liście i tutaj no to już... każdy sobie musi odpowiedzieć czy mu to odpowiada...
Witam to jest drzewko Obiela kwitnie na biało rosnie pod ścianą domu od strony wschodniej .Chciałabym jakoś zasłonić dół i nie wiem co posadzic. Doradźcie.