Kostka położona teraz ostro trzeba się brać do pracy, mąż w weekend rozgarnie ziemię a ja jak Miesio śpi zamiatam ten piach w dziurki hihi na chwilę obecną tak to wygląda
Został nam tysiak od kaski ktorą odłożyliśmy na kostkę więć będzie na roślinki huuuuuuurrrra
Musiałam je zacytować, piękne, cudne, prześliczne zestawienie.
Dobrze, że na razie wątek krótki, to mogłam kilka razy przeczytać i przeanalizować Twoje nasadzenia, bo czuję, że za chwilkę tak sie rozpędzi, że ho ho
Lista moich chciejstw znowu się powiększyła
Twój wątek śledzę od jakiegoś czasu - piękny ogród, jestem zachwycona!
Czy mogłabyś powiedzieć, co masz posadzone pod czosnkami? A te niebieskie kwiatki to niezapominajki?
Kupiłam kilka czosnków do swojego ogrodu, chcę je posadzić wśród traw ozdobnych, aby potem te trawy zakryły brzydkie liście czosnków
Ponoć właściciele się do swoich zwierzaków często upodabniają, a ja widzę, że niektórzy do swoich pupili roślinnych Na tej fotce powyżej Ty Aniu i klon razem super wyglądacie, kolor włosów ewidentnie pod klonika dobrany
Gabi litości, moja ambicja tego nie wytrzymuje CUDOWNE ! ten klimat kocham, na ławkę ( tą właśnie) zbieram, wianek kiedyś zgapię, a drzwi moje, to chyba dziś wyważę po prostu !