Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Katkak 08:37, 06 cze 2015

I jeszcze trochę porannych fotek

dzień bez piwonii, to dzień stracony
Katkak 19:59, 06 cze 2015

na moim malutkim buczku zauważyłam taki biały nalot. Co to może być? Mączniak? Proilaktycznie psiknęłam go preparatem Target Natural.
pasjonatkaam... 21:24, 06 cze 2015

Kasiunia foteczki z poranka cuuuudooo!! bujnie wszystko rośnie)) trawska konkretne,nie mogę się doczekać kiedy moje takie będą ..
Katkak 21:29, 06 cze 2015

Kształt rabaty po poprawce

Kiedyś przed tą rabatą będzie oczko wodne(mam na myśli rabatę pod orzechem), więc jeszcze się tu pozmienia.

Zmniejszyłam troszkę ten "brzuszek" i chyba udało mi się trochę złagodzić ten bok. Ale każda krytyka mile widziana. Nikt nie powiedział, że będzie lekko
Katkak 22:17, 06 cze 2015

Bogdziu zdjęcie Dla Ciebie. Jak Ci się wydaje? Jutro mogę zrobić wyraźniejsze, z innej perspektywy jakby co.
Bogdzia 22:17, 06 cze 2015

Katkak napisał(a)
I jeszcze trochę porannych fotek

dzień bez piwonii, to dzień stracony

Kasiu słów nie ma jakie to piekne. Bajka .Stawiam sobie stołeczek i nie ruszę sie z tego miejsca.
Bogdzia 22:19, 06 cze 2015

Katkak napisał(a)
Bogdziu zdjęcie Dla Ciebie.

Pewnie ze lepiej wygląda . Cieszę sie , teraz juz nie opryskuj bo nowe listki delikatne. Podlewaj tylko żeby miały siłę rosnąc bo upały okropne.
Katkak 22:20, 06 cze 2015

Bogdzia napisał(a)

Kasiu słów nie ma jakie to piekne. Bajka .Stawiam sobie stołeczek i nie ruszę sie z tego miejsca.

Ależ Bogdziu baaardzo serdecznie Cię zapraszam. Jeśli tylko zechcesz przyjechać to specjalnie Dla Ciebie przestawię stolik bliżej piwonii . Baaardzo miło słyszeć takie słowa z Twoich ust .
Katkak 22:22, 06 cze 2015

Bogdzia napisał(a)

Pewnie ze lepiej wygląda . Cieszę sie , teraz juz nie opryskuj bo nowe listki delikatne. Podlewaj tylko żeby miały siłę rosnąc bo upały okropne.

Uff, to super, że też uważasz, że z nim lepiej. Podlałam go dziś obficie i znów do wody biohumusa dodałam. Nie pryskam, tylko bezpośrednio do wody dolewam. Dzięki Bożenko. Jak zwykle można na Ciebie liczyć .
Bogdzia 22:27, 06 cze 2015

Katkak napisał(a)

Ależ Bogdziu baaardzo serdecznie Cię zapraszam. Jeśli tylko zechcesz przyjechać to specjalnie Dla Ciebie przestawię stolik bliżej piwonii . Baaardzo miło słyszeć takie słowa z Twoich ust .

Naprawde jestem zachwycona tymi piwoniami. Wyjatkowo piękne i razem świetnie wyglądaja. Szkoda ze nie jestes bliżej bo pewnie bym naprawde wpadła je zobaczyc.