Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Lawendowy zawrót głowy 14:53, 24 paź 2014

Do góry
AsiaK_Z napisał(a)

O ja ciem! Ładniusi! Fajna ta ogrodowiskowa tradycja.
Ja nie mam gdzie powiesić wianka, chyba że ...

Pozdrawiam serdecznie

Wianek napewno gdzies znajdzie u Ciebie miejce .... Drzwi od wewnetrnej strony okana wiszace i stojace na parapecie kuchenne parapety , kominki na ziemi przy latarence ..... Buziolki
Lawendowy zawrót głowy 14:51, 24 paź 2014

Do góry
jazzy napisał(a)
Kurcze, Jolanto, Ty to zdolna jesteś, no i sama zaczelam się zastanawiać czy by sobie wianek zrobić na drzwi me biedne szaro-bure...

Ale zajechałas z ta Jolanta chcesz cos ode mnie?

Ja mam takie brzydkie drzwi ze mi wstyd ale nie ja decydowałam o ich zakupie buuu w bloku miałam ładniejsze ....

Szukałam koloru który pogodzi szarosci z tym gupim brazem
Mały ogród Kasi 14:48, 24 paź 2014

Do góry
Jolu, ładniutki wianek Bardzo ładne wianki w obi wczoraj widziałam, nawet jeden zakupiłam. Ale sam w sobie taki jest ładny że nie pozostawia mi miejsca na własną inwencję...
Lawendowy zawrót głowy 14:40, 24 paź 2014

Do góry
Kurcze, Jolanto, Ty to zdolna jesteś, no i sama zaczelam się zastanawiać czy by sobie wianek zrobić na drzwi me biedne szaro-bure...
Lawendowy zawrót głowy 14:23, 24 paź 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)

Jolu bardzo ładny wianek Na drzwiach będzie witał gości od samego progu Ja niestety nie mam takich zdolności manualnych i wianków u mnie brak

Pozdrawiam cieplutko

ciesze sie ze Ci sie podoba
Lawendowy zawrót głowy 13:55, 24 paź 2014

Do góry
Gardener27 napisał(a)

Jolu bardzo ładny wianek Na drzwiach będzie witał gości od samego progu Ja niestety nie mam takich zdolności manualnych i wianków u mnie brak

Pozdrawiam cieplutko

Patrz, a ja byłam pewna, że masz całą kolekcję wianków, które straciły u Ciebie dziewczęta
Lawendowy zawrót głowy 13:39, 24 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Pozdrawiam cieplutko
Lawendowy zawrót głowy 11:09, 24 paź 2014

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)

No to dzięki Tobie moja thuja kulka na pniu już nie będzie bezdomna tylko od wiosny pojdzie na taras do donicy, i jeszcze rodzeństwo będzie potrzebowała

Jak miło ze dla Ciebie cos mogło u mnie byc inspiracja haha

Zrobiłam wianek na drzwi tylko drzwi musze jeszcze umyc
Ogród w Alei Lipowej... 06:47, 24 paź 2014

Do góry
justi napisał(a)
Nicol zatem teraz dzielę wiosną

Tessiu roślinki podrosły, ale czy wypiękniało to nie jestem pewna, zaniedbałam w tym roku, bo czasu mało i mnie mniej

Bartku wianek ubiegłoroczny, zgapiaj jeśli masz ochotę. Hortki nitka obwiązałam, nie widać jej pomiędzy kwiatuchami.

Toszka jestem dziśfotki zaraz

Tusia podobno wiosną.

Juzialek potwierdziła

Pszczelarnio moje mają wilgoć, ale po dzieleniu odróżniają się od reszty, mniejszę były, odchorowują chyba to.

Justi wiosna przesadzałam zebrinusy szt 2. Nawet ich nie dzielilam tylko przesadzałam, są o połowę nizsze od tych ktore byly nie ruszane. Mam nadzieje, ze za rok dadzą jednak czadu

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:09, 21 paź 2014

Do góry
...zdjęcia zachwycają...ogród zjawiskowy...i jeszcze białe hortensje u Ciebie? I miłorząb częściowo zielony? Jakiś mikroklimat masz w tym Komorowie...
Wianek tez zachwyca, sama robiłaś?
...pozdrawiam ciepło...
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:16, 21 paź 2014

Do góry
Wianek

Kosolkowa Pasja 09:28, 20 paź 2014

Do góry
marta_d napisał(a)
ohh kosolka jesień domowa piękna na tym wianku sama umieszczałaś liście, czy już taki był gotowy ? muszę neta przewertować w poszukiwaniu ozdób znalazłam wianek owinięty jutą, coś trzeba na nim wymodzić kompostownik zacny

Dziękuję Martuś Ozdoby przyczepiłam sama, ale ten to taki "na szybko", zeby nie powiedzieć "na odpierdziel" - przymocowałam dwie gotowe gałązki. Kupiłam za to znów podkłady ze słomy, może i w tym roku jakies "porządne" wianki świąteczne poczynię.. Jak będzie wena.. Szyszek nie zbierałam, muszę do lasu uderzyć.
Kosolkowa Pasja 09:07, 20 paź 2014

Do góry
ohh kosolka jesień domowa piękna na tym wianku sama umieszczałaś liście, czy już taki był gotowy ? muszę neta przewertować w poszukiwaniu ozdób znalazłam wianek owinięty jutą, coś trzeba na nim wymodzić kompostownik zacny
Kosolkowa Pasja 06:57, 20 paź 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Cudne zdjecia wrzuciłas

Dekoracje wianek swietne wnetrza tez masz klimatyczne

Dzięki Jolu A to co Ty wyczyniasz... Szok! Cały czas jestem na bieżąco.
Kosolkowa Pasja 19:52, 19 paź 2014

Do góry
Cudne zdjecia wrzuciłas

Dekoracje wianek swietne wnetrza tez masz klimatyczne
Ogród w Alei Lipowej... 20:48, 16 paź 2014

Do góry
Nicol zatem teraz dzielę wiosną

Tessiu roślinki podrosły, ale czy wypiękniało to nie jestem pewna, zaniedbałam w tym roku, bo czasu mało i mnie mniej

Bartku wianek ubiegłoroczny, zgapiaj jeśli masz ochotę. Hortki nitka obwiązałam, nie widać jej pomiędzy kwiatuchami.

Toszka jestem dziśfotki zaraz

Tusia podobno wiosną.

Juzialek potwierdziła

Pszczelarnio moje mają wilgoć, ale po dzieleniu odróżniają się od reszty, mniejszę były, odchorowują chyba to.

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:31, 16 paź 2014

Do góry
Renia - wszytko co piękne i długo ozdobne często jest nie do naszego klimatu Sorki taki mamy klimat...

Przemek - kosmosu czekoladowego nie mam. A gdzie jest to u Ciebie odpisałam

Sebek - chyba będzie jeszcze wolniej, bo mam pilną robotę.. i pora na odwyk

Madżen - dla Ciebie wszystkie są za mało piękne

Ola, Małgosia - dzięki za ślad

Pelaśka dalej trzyma fason (może i w tym roku ja przezimuję i porobię sadzonki, bo to fajna odmiana.. od Agatki... kurcze....a gdzie Agata, bo cisza taka)... wianek z drzwi sfrunął... i złapał sie w kadr.. nie wieszam, bo pora na zmianę wystroju.

Ogród w Alei Lipowej... 22:11, 14 paź 2014

Do góry
Spodobał mi się wianek na drzwiach jak będę mieć czas to zgapię
Dwa ogrody 20:56, 13 paź 2014

Do góry
Piękny ten wianek z dalii. Miłego tygodnia.
Ogród w budowie - nieustającej 22:17, 12 paź 2014

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Jesienne astry i róże... piękne, dalia zachwyca kolorem

Byłam właśnie u Ciebie i widziałam feerię barw daliowych, zwałaszcza ten wianek.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies