To fajnie,że zaskakuję, a pozytywnie??:0
Ten rozbójnik, jak ja go nazywam sieje się wszędzie,już go zaczynam usuwać, bo za dużo go będzie
Moje szachownice
Gosiu Dalie wczoraj posadziłam ,posiałam trochę nasionek jednorocznych kwiatów do ziemi i pietruszkę fasolkę szparagową. I pory, selery - kupione flance na ryneczku
Przymocowałam tylko dwie podpory do powojników, czasu na resztę zabrakło
Zapomniałam zrobić zdjątka pąków tulipanka rococoAle one nie są głądkie.Tylko takie powybrzuszane, karbowaneDziś popołudniu zrobię.
A dziś inne tulipanki pokażę
Kasia ja tam się wpraszać nie lubię i wręcz uważam że to nieeleganckie, niegrzeczne itd., ale ja po prostu muszę kiedyś zobaczyć Twój ogród na żywo bo mnie w dołku ściska jak patrzę na te zdjęcia- ciągle mi chodzi po głowie Akropol, Twój ogród robi na mnie niesamowite wrażenie, to jest coś czego jeszcze nie widziałam... a muszę...
Aniu jest szansa że rozpoznasz w tych siewkach werbenę, jesienią rozsypałam na rabacie nasiona i teraz wszędzie mam takie coś.A może to jakieś zielsko ?
Dziękuje Tobie
Jak myślisz, u mnie taka łezka by pasowała? Chciałam coś zmienic z ta rabatą w kształcie koła na środku trawnika.
A może obejrzysz gołym okiem?
A odnośnie kory to do kiedy dać Tobie znać ile biorę i jak opłacić-przelew, przy odbiorze?
Ostatnie dni to też niespodziewana pomoc mojego Taty w zrywaniu darni!
Pozostały mi jeszcze dwie strony ogrodu, które z taką pomocą szybko doprowadzę do ładu.
Pokaże Wam co dzisiaj Tato zrobił.
To jest jakieś 12 metrów wzdłuż thuj z obydwu stron.
Ja tylko kancikowałam wstępnie i dzieliłam trawę na kanki, żeby było łatwiej ją zebrać.
Wysylam rysunek nie jest super dokladny ale tak mniej wiecej to wyglada, ja bede zamawiac 50 workow wiec mozesz tez zamowic ile chcesz bo to bedzie dla niego po drodze.