Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:18, 02 maj 2012

Do góry
Domi, nie wymyśliłam nic nadzwyczajnego - jak zwykle coś przerabiam Przy tarasie rośnie morwa pendula (wybrana przez M.) i próbuję go namówić na przesadzenie jej, a w to miejsce pójdzie wiśnia umbraculifera, za nią będzie żywopłocik bukszpanowy, ona sama w skarpecie z żurawek lime, a przed nimi pas konwalnika. Muszę stamtąd przesadzić lawendę i hosty:

A druga rabatka to taka mała z czerwonym klonikiem: od strony tarasu też będzie bukszpan potem pas lawendy a przed nią carex evergold. Stąd na szczęście nic nie muszę przesadzać :

I wszystko byłoby fajnie, gdyby nie brak funduszy na realizację... Może jak pomysły trochę poleżą w szufladzie, to pojawią się inne, lepsze .
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:09, 02 maj 2012

Do góry
Wieloszka - wygląda na t że 13-go maja będziemy "imprezować" razem
Moja córcia tego dnia też ma komunię
Kiedyś będzie tu pięknie ... 07:44, 02 maj 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Ściana wodna super !!! Bardzo dobry pomysł miałaś, żeby obsadzić ją bukszpanami. Wiesz, może ich nie tnij. Ja obcięłam i za ciepło jest. Końce są popalone
ps. Mam kilka brzydkich koszyków do pomalowania na biało. Czym malowałaś dokładnie?

psps Ja zastosowałam pochwały M "ala Wieloszka" i zadziałało

Monika w castoramie są dziesiątki różnych spray'ów - nawet takie dla graficiarzy ja kupowalam najbardziej uniwersalny do wszystkich materiałów. Możesz sobie nawet na fluorescencyjny żółty pomalować
Właśnie sobie o Tobie wczoraj wieczorem pomyśłałam, zastanawiając się kiedy masz termin porodu?!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 01:56, 02 maj 2012

Do góry
Ściana wodna super !!! Bardzo dobry pomysł miałaś, żeby obsadzić ją bukszpanami. Wiesz, może ich nie tnij. Ja obcięłam i za ciepło jest. Końce są popalone
ps. Mam kilka brzydkich koszyków do pomalowania na biało. Czym malowałaś dokładnie?

psps Ja zastosowałam pochwały M "ala Wieloszka" i zadziałało
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 00:36, 02 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
No to naprawdę nie widzę już innego wyjścia - i rośliny i buty musisz zacząć przywozić do mnie hihihi

Dobrej nocy!

Rośliny ok ale buty chyba za duuuuże chyba źe podrośniesz? Hi hi
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 00:19, 02 maj 2012

Do góry
No to naprawdę nie widzę już innego wyjścia - i rośliny i buty musisz zacząć przywozić do mnie hihihi

Dobrej nocy!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:56, 01 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Agnieszka własnie tak pochwalę

Lecę w kulki... 23:55, 01 maj 2012

Do góry
Dobranoc Aniu i powodzenia jutro! Oby ten ciężki dzień jak najszybciej Ci minął
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:53, 01 maj 2012

Do góry
Jeszcze dwa lata temu wolałabym buty, a dzisiaj rh
Ogród Sylwii od początku :) 23:52, 01 maj 2012

Do góry
U Ciebie Syla też podglądam co się dzieje w majowy weekend - leżakowanie czy orka ?
Piękne zdjęcia kwitnących wiśni - moje już przekwitły, to u Ciebie mogę jeszcze nacieszyć oko .
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:48, 01 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, no nie narzekaj kochana - jak dla mnie masz tempo...moje mini-ciurkadło tworzy się od sierpnia 2011 I nadal nieskończone

Ania gdybym oddała to w ręce M to moje ciurkadełko nie byłoby gotowe przed 2111

Nie ma to jak kobieta weźmie sprawę w swoje ręce !!!

A co się ta kobieta jeszcze nasłucha że tyle pracy dzisiaj wykonał i ja ciągle coś jeszcse chcę aby robił
A tylko pomalowal taras a drugi przecież ja tydzień temu olejowalam .....

Marzenko, powiedz M. że wszyscy na forum tak Go niesamowicie chwalą za pracowitość i że taras wyszedł pierwsza klasa!!! U mnie to działa - jest większa motywacja do następnej pracy Mój M. jest bardzo łasy na komplementy
Ogrodnik mimo woli 23:45, 01 maj 2012

Do góry
Aniu, poczytałam, pooglądałam - takie cudne widoki zostaną mi pod powiekami na noc...
Ptasie spa - no po prostu rewelka! A moje świeżo posadzone rh jutro idę odsłonić z kory. Ale właściwie przysypałam korą wszytko dookoła, a zostawiłam bez kory ziemię pod rośliną z doniczki. Czy myślisz, ze tak może zostać, czy odsłonić jakiś większy fragment?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:36, 01 maj 2012

Do góry
Taaak, poczynione Sukienki nawet dwie, bo nie wiem, która podoba mi się bardziej Ale starałam się nie szaleć, bo taki dłuuugi wąż ogrodowy syczał w mojej kieszeni i przeliczał każdą szmatkę na ilość roślin do ogrodu
Lecę w kulki... 23:33, 01 maj 2012

Do góry
Łoooo, jaki trawniczek!!! I zero chwastów!!! U mnie na razie więcej koniczyny niż trawy, ale w sobotę w końcu (!) wertykulacja. Masz Aniu jakiś specjalny patent na tak piękny trawnik?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:31, 01 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Marzenko, no nie narzekaj kochana - jak dla mnie masz tempo...moje mini-ciurkadło tworzy się od sierpnia 2011 I nadal nieskończone

A co się ta kobieta jeszcze nasłucha że tyle pracy dzisiaj wykonał i ja ciągle coś jeszcse chcę aby robił
A tylko pomalowal taras a drugi przecież ja tydzień temu olejowalam .....
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:30, 01 maj 2012

Do góry
13-go mam komunię Antka...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:29, 01 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:26, 01 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Mimo, źe mam projekt i sobie obiecuję, że nic nie będę zminiać to tak jak wczraj przytagałam RH na nóżce. Po co???? Bo mi się spodobał..... Ale za 3 lata nic się w ogrodzie nie będzie mieściło...

Oj tam oj tam! Za te trzy lata podstawię tira i przesadzimy do mnie te nie mieszczące się u Ciebie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:17, 01 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

to o mnie! Nakupiłam bez planu roślin rok temu a teraz dumam gdzie je powsadzać

Ana to przede wszystkim o mnie samej Dwa lata temu nakupiłam roślin i będąc zielona tak jak one porwałam się na zakładanie ogrodu o powierzchni 43 arów... Za tę głupotę i zarozumialstwo płacę do dziś - przesadzam, poprawiam i końca nie widać, a efekt nie zawsze zadowalający...

Mimo, źe mam projekt i sobie obiecuję, że nic nie będę zminiać to tak jak wczraj przytagałam RH na nóżce. Po co???? Bo mi się spodobał..... Ale za 3 lata nic się w ogrodzie nie będzie mieściło...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 23:06, 01 maj 2012

Do góry
asc napisał(a)

to o mnie! Nakupiłam bez planu roślin rok temu a teraz dumam gdzie je powsadzać

Szczęsciara....ja mam tak od początku ogrodu
I też bym przygarnęła trochę tych kulek bukszpanowych...na żywopłot najchętniej...daje auto cięzarowe (dostawczak)..tylko kierowcy potrzebuję i dokładkę do paliwa Do mojego wejdzie kilkaset kulek Może jaki biznes otworzyć ???????

Ania, Ty to jesteś bizneswoman - najpier hurtowe zamówienie rh, a teraz nad bukszpanami rozmyślasz Myślę, że taką zrobiłysmy reklamę tym "naszym" bukszpanom, że chętni w Twojej okolicy na pewno się znajdą
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies