Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

mira68 06:57, 02 maj 2012

Marzenko ściana wodna rewelka Ty to masz gust i wyczucie co piękne teraz wypoczywaj
KasiaWB 07:37, 02 maj 2012

Wpadłam przywitać się majowo i również bardzo chwalę ścianę wodną a jak jeszcze będzie stal, to już w ogóle będzie super tak trzymaj!
Madzenka 07:44, 02 maj 2012

kwiatholandii napisał(a)
Ściana wodna super !!! Bardzo dobry pomysł miałaś, żeby obsadzić ją bukszpanami. Wiesz, może ich nie tnij. Ja obcięłam i za ciepło jest. Końce są popalone
ps. Mam kilka brzydkich koszyków do pomalowania na biało. Czym malowałaś dokładnie?

psps Ja zastosowałam pochwały M "ala Wieloszka" i zadziałało

Monika w castoramie są dziesiątki różnych spray'ów - nawet takie dla graficiarzy ja kupowalam najbardziej uniwersalny do wszystkich materiałów. Możesz sobie nawet na fluorescencyjny żółty pomalować
Właśnie sobie o Tobie wczoraj wieczorem pomyśłałam, zastanawiając się kiedy masz termin porodu?!!!
Madzenka 07:52, 02 maj 2012

Domi napisał(a)
Marzenko, ściana wodna wyszła rewelacyjnie! Warto było czekać na taki efekt. Wszystko masz spójne w 100%, wszystko do siebie pasuje. Sąsiedzi kłaniają Ci się jeszcze czy już przestali?
Czy donice na Twoim tarasie od południa są podświetlane?

A jeśli chodzi o psa: uważam, że zwierzęta mają poczucie estetyki. I Twój pies to potwierdza. Kiedyś dostałam od babci okropną sukienkę, istną masakrę odzieżową. Przymierzyłam ją dla świętego spokoju, żeby nie robić babci przykrości. Wychodzę z łazienki w tej kiecce i zobaczył mnie nasz pies. Jak się rozszczekał, jak zaczął ujadać na mnie...nie można go było uspokoić. Dopiero zdjęcie sukienki w oka mgnieniu uspokoiło psa. Od tamtego momentu twierdzę, że mieliśmy psa, który znał się na modzie.

Domi sąsiedzi się kłaniają , nawet chcieli Pana Złotą Rączkę wynająć do zrobienia ciurkadełka u siebie ale ma już umówioną kolejną robotę
Donice niestety nie są podświetlane, ale możesz kupić podobne podświetlane, zaraz wstawię link. Ceny jednak masakra!!!
http://www.sklep.hydroponika.pl/Donice/podświetlane/
Są też w innych sklepach ale jeszcze droższe widzialam, ale poluję na taka lampę ale za 10% tej ceny...
http://czerwonamaszyna.pl/lampa-podlogowa-authentics-stand-up,18534,p.html

Zachowanie psa potwierdza, że zwierzaki mają poczucie estetyki
Madzenka 07:53, 02 maj 2012

mira68 napisał(a)
Marzenko ściana wodna rewelka Ty to masz gust i wyczucie co piękne teraz wypoczywaj

Mira i vive versa
Pola 07:53, 02 maj 2012

Ja też zajrzałam Marzenko, u nas pogoda ma się od wieczora popsuć, ale się nie martwię trawa posiana będzie podlewanie
Madzenka 07:54, 02 maj 2012

KasiaWB napisał(a)
Wpadłam przywitać się majowo i również bardzo chwalę ścianę wodną a jak jeszcze będzie stal, to już w ogóle będzie super tak trzymaj!

Kasia witaj, tyllko w lotto muszę wygrac coby na tę stal sobie pozowlić, już kawalerkę córki w ziemi zakopalam a za chwilę jej samochód za zdaną maturę...
Sebek 08:49, 02 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Marzenko, ściana wodna wyszła rewelacyjnie! Warto było czekać na taki efekt. Wszystko masz spójne w 100%, wszystko do siebie pasuje. Sąsiedzi kłaniają Ci się jeszcze czy już przestali?
Czy donice na Twoim tarasie od południa są podświetlane?

A jeśli chodzi o psa: uważam, że zwierzęta mają poczucie estetyki. I Twój pies to potwierdza. Kiedyś dostałam od babci okropną sukienkę, istną masakrę odzieżową. Przymierzyłam ją dla świętego spokoju, żeby nie robić babci przykrości. Wychodzę z łazienki w tej kiecce i zobaczył mnie nasz pies. Jak się rozszczekał, jak zaczął ujadać na mnie...nie można go było uspokoić. Dopiero zdjęcie sukienki w oka mgnieniu uspokoiło psa. Od tamtego momentu twierdzę, że mieliśmy psa, który znał się na modzie.

Domi sąsiedzi się kłaniają , nawet chcieli Pana Złotą Rączkę wynająć do zrobienia ciurkadełka u siebie ale ma już umówioną kolejną robotę
Donice niestety nie są podświetlane, ale możesz kupić podobne podświetlane, zaraz wstawię link. Ceny jednak masakra!!!
http://www.sklep.hydroponika.pl/Donice/podświetlane/
Są też w innych sklepach ale jeszcze droższe widzialam, ale poluję na taka lampę ale za 10% tej ceny...
http://czerwonamaszyna.pl/lampa-podlogowa-authentics-stand-up,18534,p.html

Zachowanie psa potwierdza, że zwierzaki mają poczucie estetyki

Ceny masakra - niektóre ceny przekraczają wartość mojego ogrodu
ana_art 08:53, 02 maj 2012

wczoraj po gościowaniu nogi właziły mi ...wiadomo gdzie i poległam wczesną porą, a tuż przed chciałam napisać że proszę o obiecane foty ze ścianą. Widze że jak ja spałam to zdjęcia się pojawiły i dyskusjka ożywiła.Ogromne te bukszpany przy ścianie bardzo mi się podoba jeszcze nieśmialo proszę o zdjęcia 'boczne' bo myśle że też fajny widok
ana_art 08:54, 02 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)

Kasia witaj, tyllko w lotto muszę wygrac coby na tę stal sobie pozowlić, już kawalerkę córki w ziemi zakopalam a za chwilę jej samochód za zdaną maturę...

ciiii tylko jej nie mów bo gotowa się obrazić i .... tfutfu