Monika w castoramie są dziesiątki różnych spray'ów - nawet takie dla graficiarzy ja kupowalam najbardziej uniwersalny do wszystkich materiałów. Możesz sobie nawet na fluorescencyjny żółty pomalować
Właśnie sobie o Tobie wczoraj wieczorem pomyśłałam, zastanawiając się kiedy masz termin porodu?!!!
Kasia witaj, tyllko w lotto muszę wygrac coby na tę stal sobie pozowlić, już kawalerkę córki w ziemi zakopalam a za chwilę jej samochód za zdaną maturę...
wczoraj po gościowaniu nogi właziły mi ...wiadomo gdzie i poległam wczesną porą, a tuż przed chciałam napisać że proszę o obiecane foty ze ścianą. Widze że jak ja spałam to zdjęcia się pojawiły i dyskusjka ożywiła.Ogromne te bukszpany przy ścianie bardzo mi się podoba jeszcze nieśmialo proszę o zdjęcia 'boczne' bo myśle że też fajny widok
Wpadłam przywitać się majowo i również bardzo chwalę ścianę wodną a jak jeszcze będzie stal, to już w ogóle będzie super tak trzymaj!
Kasia witaj, tyllko w lotto muszę wygrac coby na tę stal sobie pozowlić, już kawalerkę córki w ziemi zakopalam a za chwilę jej samochód za zdaną maturę...
ciiii tylko jej nie mów bo gotowa się obrazić i .... tfutfu