Asieńko dziękuję, że zajrzałaś.
O tej trawie to była debata
Trawy nie możemy zlikwidować , mąż tam parkuje autem.I faktycznie może być potrzebne to miejsce, bo mają robić chodnik.Na razie trawa zostaje.Może kiedyś wysypiemy czymś to miejsce.Jednak nie chciałabym samej kostki i szarości, bo z boku trawa będzie zlikwidowana.
Asieńko z prawej strony już trochę poprawiłam linię i wg Twojego planu trzebaby ciut z lewej, jutro zobaczę
Małgosiu szalejesz zakupowo zamówiłaś tam jakieś trawki? bo ja patrzyłam na ich sklep,ale z tych traw co mnie interesują mają tylko miskant morning light.
Chyba za bardzo chwaliłam się drzewiastą a dzisiaj nad ranem dzikie koty mi ja połamały ryczałam się strasznie
próbowałam ją ratować, bo jest na cienkiej niteczce ale chyba nic z tego tłukły się po nie i po żonkilach i co z nimi zrobić?
Wisteria wręcz oblepiona pąkami kwiatowymi czeka na swój występ
Nie wiem co to jest ale ładnie wygląda więc pokażę
No i jak u wszystkich niezawodna magnolia i migdałek
Dziękuję gościom za wizytę.. ale niestety mam pilne obowiązki, chociaż nie tak fajne jak forum to muszę wrócić do obowiązków.
Trawki łyse, czosnki idą do góry szybko, pąki już widać.
Piękne są te linie rabat I popatrz miały być po kwadracie, a skończyło się na kolistych Samo życie...
Mam pytanie, bo widzę, że w końcu ogrodu linia nie zawija łukiem tylko idzie kawałek prosto. Czy to zamierzone? Albo zdjęcie przekłamuje. Wydaje mi się, że wyrobienie tam "brzuszka" lepiej pasowałoby do całości.
Najbardziej podoba mi się ten przesmyk na środku, ale to już chyba pisałam