To ta "rabata" z tawułami japońskimi (sztuk 8) Nie wiem, co do nich dodać, jak to wszystko skomponować. Tawuły mogę jeszcze poprzesadzać w razie potrzeby. Brakuje mi tam na tyle czegoś wyższego (myślałam o świdośliwie Obelisk) i jakichś ciemniejszych akcentów... Na dolnej lini tawuł jest prosta ścieżka z prawej strony zdjęcia na lewą.
W sumie to musze pochwalić nasze sklepy ogrodnicze .
Udało mi się dzisiaj kupic stipę ,mało tego była podpisana że to Stipa a to sukces,zawsze było TRAWA
Jedna wylądowała w donicy ,którą już wam dzisiaj pokazałam ,druga czeka w kolejce
Moje małe Chelsea po cieciu. Jeszcze kulki mi zostały do cięcia....
Ostro je ciachnęłam mam nadzieję, ze się wreszcie wyróanają w tym sezonie. Za drzewa wilopniowe robią klony.... kiedys urosną...
Kostka z trzmieliny wreszcie się formuje... ale hakone wyżarły mi slimaki i teraz się reanimują...
Irenko cudowne spotkania...szkoda, że szybko mijają...
I ten roduś biały z fioletowym oczkiem, cudny!!! Kasia z Grzesiem też takiego u nas w Pisarzowicach kupili...widzieliśmy wielkie okazy na Święcie Azalii...cudo!!! U Ciebie już takie duże!!!
Własnie byłam u Kasi i widziałam zakupy i relacje.Jeszcze muszę u Ciebie zobaczyc. Kasiu myślę ze dobrze zrobisz jeśli CW zamienisz na Edelweiss, jest piękny i wytrzymały.