Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

Krys 17:45, 25 maj 2015

Sluchajcie a Bożenki M cały czas pilonwał Laury Ania czaiła się ja ukraść ale sie nie udało

an_tre 18:19, 25 maj 2015

Krys napisał(a)
Sluchajcie a Bożenki M cały czas pilonwał Laury Ania czaiła się ja ukraść ale sie nie udało

Dobrego i czujnego strażnika ma Bogdzia nic nie umknęło jego uwadze

a tu tropi Jolkę

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Ivvvona 19:19, 25 maj 2015

Z wielką przyjemnością pooglądałam zdjęcia ze spotkania. Ogród cudny, aż kipi barwami. Takich widoków się nie zapomina. Pozdrówka
ZielonaAnia75 19:41, 25 maj 2015

Bogdziu, jestem pod wrażeniem uroku Twojego ogrodu!!! Zdjęcia uczestników spotkania ich spojrzeniem pokazały ogród z innej strony. Przepiękny. Komentarze pod zdjęciami zabawne, uśmiałam się niesamowicie! I tylko pozostał żal, że mnie nie było... pozdrawiam
Kasya 19:50, 25 maj 2015

Bożenko, czy ta twoja żółta drzewiasta juz moze rozkwitła ?
Moja sie otworzyła ale nie wiem jaka to odmiana bo dostałam ją bez karteczki
Kindzia 20:42, 25 maj 2015

O matko jakie zdjęcia! Piękne spotkanie. Dobrze, że się Wam udało w tak krótkim czasie tyle osób spotkać. Czas wyjazdowy się zaczął
Ja jestem coraz bardziej chora na te wszystkie kolory azalii i rodków. W piątek byliśmy z Kasią i Grzesiem na Święcie Azalii...o matko!!! Tylko tyle
Ale dojrzewam do eksmisji Cunningham's White i chciałabym go zamienić na Edelweiss. Czytałam o nim i powinien dać radę na słońcu...jak myślisz Bogdziu?

Dla Ciebie pisarzowicki okaz

Oni tam wszystkie rodki i azalie przycinają w zależności od potrzeb...u siebie też będę musiała stosować takie zabiegi pewnie...

Bardzo serdecznie pozdrawiam
rozajerycha 20:45, 25 maj 2015

Bogdziu Kochana
dziękuję za śliczny obrazek i odwiedziny.
Mnie się oczy ucieszyły przy relacji ze spotkania u Irenki.
Ściskam mocno i pozdrawiam.
martek
Bogdzia 20:46, 25 maj 2015

Kindzia napisał(a)
O matko jakie zdjęcia! Piękne spotkanie. Dobrze, że się Wam udało w tak krótkim czasie tyle osób spotkać. Czas wyjazdowy się zaczął
Ja jestem coraz bardziej chora na te wszystkie kolory azalii i rodków. W piątek byliśmy z Kasią i Grzesiem na Święcie Azalii...o matko!!! Tylko tyle
Ale dojrzewam do eksmisji Cunningham's White i chciałabym go zamienić na Edelweiss. Czytałam o nim i powinien dać radę na słońcu...jak myślisz Bogdziu?

Dla Ciebie pisarzowicki okaz

Oni tam wszystkie rodki i azalie przycinają w zależności od potrzeb...u siebie też będę musiała stosować takie zabiegi pewnie...

Bardzo serdecznie pozdrawiam

Własnie byłam u Kasi i widziałam zakupy i relacje.Jeszcze muszę u Ciebie zobaczyc. Kasiu myślę ze dobrze zrobisz jeśli CW zamienisz na Edelweiss, jest piękny i wytrzymały.
Bogdzia 20:47, 25 maj 2015

rozajerycha napisał(a)
Bogdziu Kochana
dziękuję za śliczny obrazek i odwiedziny.
Mnie się oczy ucieszyły przy relacji ze spotkania u Irenki.
Ściskam mocno i pozdrawiam.
martek

Marto zawsze sie cieszę jak wpadasz. Mam nadzieje że u Ciebie wszystko dobrze. Buziaki śle.
Bogdzia 20:49, 25 maj 2015

Kasya napisał(a)
Bożenko, czy ta twoja żółta drzewiasta juz moze rozkwitła ?
Moja sie otworzyła ale nie wiem jaka to odmiana bo dostałam ją bez karteczki

Tak zakwitł dzis jeden kwiat, tak wygląda.