Dziękuję Danusiu to nowo powstały ogród we Włocławku w centrum miasta Pisałam już wcześniej , że właściciel posadził 30 tys. roślin w tym baaardzo dużo hortensji, bukszpanów, róż, trzmielin... ogród ma 3 lata
Raczej nie może .... Moja sąsiadka powiedziała , że o 23 godzinie ktoś krążył po moim ogrodzie z latarką .... Gdy zawołała moje imię , latarka zgasła .... Obawiam się ,że sąsiad mierzył laserem odległość usytuowania mojej altany od ogrodzenia ....Na szczęście mam zachowane właściwe wymiary ..... Pozdrawiam Zbysiu
Ogrodowisko kopalnią pięknych ogrodów jest, a wierzę, że niedługo będzie jeszcze więcej, tylko się o nas dowiedzą
Danusiu, już o nas wiedzą! Zostałam ostatnio rozpoznana w niespodziewanym miejscu przez osobę, która czyta forum: "Skąd ja Panią znam... hmmm... Wiem! Wieloszka z ogrodowiska!"
Wystarczy. Grujecznik będzie mniejszy i wielopniowy.
Jednak dodam, że wszystko zależy też od sposobu eksponowania drzew, czy mają to być solitery, czy mają tworzyć ścianę zieleni. W przypadku soliterów ta odległość powinna być większa.
Dziękuję. Będę rozstawiać. Jeszcze oczyszczam teren (krzaczory).
wróżka Danusia stworzyła cudo, ale dzięki swojej intuicji, stworzyła coś, co pokolenia będą naśladować
przepięknie
i ja powoli zmierzam w tym kierunku, potrwa to, ale warto
Zaglądam, a ta różowa kanapka? nie było jej w okolicach konaru?
Ogród wychodzi cudownie, widać że mój projekt pomógł bardzo w ogarnięciu roślin i ich uporządkowaniu
Masz się czym chwalić Praca i zaangażowanie Twoje i M. wielkie