chciałabym tam być, ale z "cysiem" taki kawał drogi dla mnie to byłoby tylko utrapienie!niech jeszcze chwilkę podrosną potem będe jeździć na zloty, zjazy itp.wszystkich Was "oblecę"
zauważyliśmy, że w tamtej okolicy niemal w każdym ogródku a nawet przed nim jest przynajmniej jedna rzecz formowana, ale oczywiście są i takie gdzie jest tego multum. Ot ciekawostka.
jeeeeeeeny!!!!!!!!!!!!!!!!ślina mi leciile to ma się prażyć?tak pi razy oko!?kiedy jest miękkie?godzinka, dwie?kurtka muszę sobie zrobić takie palenisko w ogrodzie!tylko gdzie?miejsca brak!!!!
Kamień spadł mi z serca - ale zerknij na te kanty - bo wyglądają świetnie, trawa i tak na kostkę wchodzi a granit drogi. Jeśli możesz dużo czasu poświęcić ogrodowi to ja bym wybrał kanty
jest niestety podział na hurt i detal. Ceny detaliczne generalnie atrakcyjne w stosunku do wielkości roślin, no i co najważniejsze można samemu sobie wybrać, dobrać itd. Nawet jeśli na ekspozycji czegoś już nie ma to dowiozą poza tym można wcześniej wysłać zamówienie i przyjechać odebrać będzie przygotowane tak jest najlepiej, bo szkółka jest rozciągnięta na kilometrach