Ale się uśmiałam czytając jak tu najmłodszego Ogrodowiczana edukujecie. A skoro o marzeniach, to moje marzenia z lat młodzieńczych prawie wszystkie się spełniły. Nawet takie zupełnie nierealne. Tobie Sebek też tego życzę.
Aniu, Richie i Sebek - dzięki za rady w sprawie 'patyczaka' , posadziłam na razie wszystkie 3 rosliny do jednej doniczki i jednak wniosę do domu na przezimowanie...
Richie, to wybiorę sie kiedys do tych szkółek róż, dzieki , ale rabatę planuję wykonać dopiero na wiosnę
Bo to różne odmiany. Ja podobny do Twoich, taki doniczkowy, wysadziłam do ogrodu i świetnie sobie daje radę, bardzo się już rozrósł, płoży się po ziemi. Tak mi pasuje, też zimozielony
Witek ze mną się ożenił jak tylko skończył 21 lat
Ile Ci brakuje? Tylko kandydatkę musisz znaleźć. Dziewczyny dobrze radzą, musi podzielać Twoją pasję. Inaczej będziesz musiał ukrywać zakupy kwiatkowe
W takim wieku - jestem młody, ale nie głupi
Nie chcę tu nikogo obrażać czy coś, ale jestem za tym co mówi Basia - wszystko po kolei
Choć nigdy nie wiadomo
Ano właśnie - sprawdź Danusiu czy Cię w łóżku nie ma - bo mówiłaś już po 18 o spanku
no widzisz Sebek, wszystkie Ci dobrze radzimy !
a ja tak uważam właśnie - jak sie z czymś ma problem, to tej sprawie trzeba poswiecić najwięcej czasu....tak właśnie ! czyli u Ciebie - MATMIE !