Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Sebek 22:07, 23 wrz 2011

Kaisia napisał(a)
Dokładnie Marzenko najlepiej liczyć na siebie, a Sebek bystrzacha kasę szybko zorganizuje tylko niech skończy szkołę, potem studia.
A żonka tylko z Miłości wtedy jest cudownie, najlepiej żeby podzielała zamiłowanie Sebka wtedy razem zrobią piękny Ogród i nie będzie sprzeczek o zakup nowych roślin .

Raaany - ale wy wybiegacie w przyszłość
barbara_kraj... 22:09, 23 wrz 2011

Sebek napisał(a)
Basiu, Haniu - gadacie całkiem od rzeczy

Całkiem serio, ale pamiętaj: wszystko po kolei i w swoim czasie!
Stopień po stopniu, szczebel po szczebelku! Na końcu nagroda!
Uporu i samozaparcia Ci nie brak!
Kaisia 22:09, 23 wrz 2011

Nie zdajesz sobie sprawy jak ta przyszłość szybko przyjdzie wydaje się że to dla Ciebie to nieosiągalne w tym momencie ,
a teraz kuj matmę przyda się w obliczaniu powierzchni nowego ogrodu.
marzena 22:12, 23 wrz 2011

no widzisz Sebek, wszystkie Ci dobrze radzimy !
a ja tak uważam właśnie - jak sie z czymś ma problem, to tej sprawie trzeba poswiecić najwięcej czasu....tak właśnie ! czyli u Ciebie - MATMIE !
Gardenarium 22:13, 23 wrz 2011

Witek ze mną się ożenił jak tylko skończył 21 lat
Ile Ci brakuje? Tylko kandydatkę musisz znaleźć. Dziewczyny dobrze radzą, musi podzielać Twoją pasję. Inaczej będziesz musiał ukrywać zakupy kwiatkowe

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:16, 23 wrz 2011

gardenarium napisał(a)
Witek ze mną się ożenił jak tylko skończył 21 lat
Ile Ci brakuje? Tylko kandydatkę musisz znaleźć. Dziewczyny dobrze radzą, musi podzielać Twoją pasję. Inaczej będziesz musiał ukrywać zakupy kwiatkowe

W takim wieku - jestem młody, ale nie głupi

Nie chcę tu nikogo obrażać czy coś, ale jestem za tym co mówi Basia - wszystko po kolei

Choć nigdy nie wiadomo

Ano właśnie - sprawdź Danusiu czy Cię w łóżku nie ma - bo mówiłaś już po 18 o spanku
Gardenarium 22:25, 23 wrz 2011

Wszystko zależy jak kto jest dojrzały, a Witek był i nie spotkałam drugiego tak odpowiedzialnego. O głupocie nie ma tu mowy.
Marzył zawsze żeby się młodo ożenić i ożenił. Poznał mnie jak miał 17 lat i powiedział sobie (to będzie moja żona) potem spotkaliśmy się za 3 lata. A że mnie spotkał to jego i moje szczęście.
Co złego we wczesnym ożenku, Mając niecałe 40 lat mógł na piwo z synem chodzić.
W tym roku kończy 50 lat, a nie "stary dziadek" i syna by do przedszkola prowadzał dopiero, jak mój kolega. 60 tka na karku a syn w II klasie podstawówki.

Instagram Ogrodowiska
Joku 22:25, 23 wrz 2011

Ale się uśmiałam czytając jak tu najmłodszego Ogrodowiczana edukujecie. A skoro o marzeniach, to moje marzenia z lat młodzieńczych prawie wszystkie się spełniły. Nawet takie zupełnie nierealne. Tobie Sebek też tego życzę.
Gardenarium 22:26, 23 wrz 2011

Wszystko było po kolei. Najpierw szkoła potem żeniaczka, na hulanie po dyskotekach nie miał czasu bo miał inne hobby - motor i muzyka.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 22:27, 23 wrz 2011

gardenarium napisał(a)
Wszystko zależy jak kto jest dojrzały, a Witek był i nie spotkałam drugiego tak odpowiedzialnego. O głupocie nie ma tu mowy.
Marzył zawsze żeby się młodo ożenić i ożenił. Poznał mnie jak miał 17 lat i powiedział sobie (to będzie moja żona) potem spotkaliśmy się za 3 lata. A że mnie spotkał to jego i moje szczęście.
Co złego we wczesnym ożenku, Mając niecałe 40 lat mógł na piwo z synem chodzić.
W tym roku kończy 50 lat, a nie "stary dziadek" i syna by do przedszkola prowadzał dopiero, jak mój kolega. 60 tka na karku a syn w II klasie podstawówki.

No w sumie to też dobre - ale te historie są niesamowite