Bożenko z mniszka też jest dobry specyfik. Przypomniałaś - idę zamieszać w wiaderku.
Mirella - mrówki na pąkach piwonii to normalka. One z piwoniami żyją w symbiozie. Na pąkach jest słodziutka spadź którą jedzą mrówki a w zamian niszczą mszyce. Jak się pąki otworzą to problem zniknie sam.
To moje niedoscignione marzenie, jak widzę takie okna to umieram, chociaz myślę tez o sprzątaniu.
Podobny? Mam go w inspiracjach od dawna, jak sie nie ma co się lubi...
Czy to parasolowata na srodku?
U mnie będzie kwitła 1 raz.
Spotkanie cudowne, u mnie co nd impezy, ale wycieczki Wam zazdroszcze bo wspaniała
Ale najbardziej podoba mi się Twoja roześmiana buzia - prawie na każdej fotce, aż miło popatrzeć
Nie wiem w którym wątku napisać więc proszę o poradę tutaj. Mam w ogrodzie gości a właściwie w domu, dokładnie pod podbitką. O takich
Bardzo lubię trzmiele tym bardziej że u nas pszczoły są na wagę złota i pytanie : co robić? jak żyć? myślicie że mogą zostać? i czy przeżyją zimę?
Fajne są, nie agresywne, ładne, mogą zostać?
Hogata Witaj u mnie kocham te rosliny i musze miec cierpliwosc jesli je che miec
A i powstaje nowa rabata kolo rabaty z rodendronami (przedluzenie) beda hortesje
troche juz jest reszta dojdzie i jakies drzewa posadze do nich i bedzie git