Zapraszam do mnie Zaopiekuje się Tobą
no i fajnie ....fatałaszki? .... chyba się musze rozglądnąć za szmatkami....sukni sylwestrowej nie planuje ..ale jakieś bluzeczki czy buciki ..czemu nie
Adwentowy
Hejka
a nie mowilam, bys zajaca wypatrywal w kwietniu przeciez przychodzi u mnie tez dzis ciepelko i caly dzien urlopowy w ogrodzie spedzilam. Bez kurtki na dodatek
Listopad, a kolorowo jak w maju Temperaturę tez można tak podpiąć
A za oknem kwiecień
spoko jestem mała rozumiem a wiesz co ja na twoim miejscy bym sobie tych trawsk spod firmy uszczkła do siebie: uwielbiam tamtą zielenię
choineczka fajna prosta
Wieniec adwentowy mi się podoba. U mnie też nie ma w zwyczaju zapalania świec w domu, zresztą wianków też nikt nie wieszał tylko ja Ale zawsze można zacząć palić świeczki mam na myśli. Seba pinterest widzę się przydaje
Musi mi się chcieć, młode Umbry już na tyle urosły, że zasługują na lampki, na giełdzie ledy dużo taniej kupię. A przy okazji może jeszcze coś przygarnę
Sebku przygotówka świąteczna bardzo ładna!!!!Ja też nie lubię świąt last minute-tak od początku grudnia napawam się klimatem-a po Mikołajkach to już w ogóle. Łatwiej by było gdyby spadł śnieg
A ja tak oglądam, podziwiam i się zastanawiam czy zazdrościć czy cieszyć się, że mam mniej pracy U nas takiej tradycji nie ma, może dlatego, że całe życie mieszkam w blokach i nie było zwyczaju ani nawet możliwości stroić drzwi... baa, nie kojarzę nawet zwyczaju robienia wianka adwentowego... ale w sumie zawsze mogę na "stare lata" wprowadzić nowe bo ładne to ps. swoją drogą ile to się człowiek nauczy jak podgląda innych...
No, no! A myślałam, że tylko ja taka do przodu Prosto i elegancko. Czekam na wieniec na drzwi
Wieńce adwentowe w naszych kościołach są zawsze. Muszę się w sobotę wyrobić z wieńcem, świeczki mam zawsze nowe w zapasie. Tego u mnie nigdy nie brakuje Jak dobrze pojdzie to nie znajde wolnego weekendu na umycie okien....jedyny wolny to 3.12, ale czy wolny?