Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

kasja83 09:20, 22 lis 2016

Sebku przygotówka świąteczna bardzo ładna!!!!Ja też nie lubię świąt last minute-tak od początku grudnia napawam się klimatem-a po Mikołajkach to już w ogóle. Łatwiej by było gdyby spadł śnieg
Kindzia 11:50, 22 lis 2016

Sebek napisał(a)

Jasne Jakby Ci się nie chciało jechać to w marketach zaraz pewnie rzucą takie maleństwa - pewnie jeszcze w lepszych cenach

Musi mi się chcieć, młode Umbry już na tyle urosły, że zasługują na lampki, na giełdzie ledy dużo taniej kupię. A przy okazji może jeszcze coś przygarnę
abiko 13:04, 22 lis 2016

Wieniec adwentowy mi się podoba. U mnie też nie ma w zwyczaju zapalania świec w domu, zresztą wianków też nikt nie wieszał tylko ja Ale zawsze można zacząć palić świeczki mam na myśli.
Seba pinterest widzę się przydaje
Sebek 17:40, 22 lis 2016

Zielona napisał(a)
Hmm... Sebek - przecież w naszych Kościołach też w każdą niedzielę Adwentu zapala się kolejne świece.

Dekoracje doskonałe! Choineczkę bym przygarnęła, bo od dwóch lat się za taką zabieram, a ostatecznie i tak wrzucam gałązki do doniczek jak do wazonu i... z głowy

A efekt i tak jest świetny, wiec po co się przemęczać?
Sebek 17:40, 22 lis 2016

polinka napisał(a)

To teraz mnie rozumiesz z tym listopadem...nie lubię na "wariata" robić dekoracji i nie mieć żadnej przyjemności z tego a wiem, że grudzień będzie szalony

Wyobraz sobie, że moja skrzynka będzie z tego samego materiału co Twoja Równowaga w przyrodzie musi być

Zatem... czekam
Sebek 17:41, 22 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Wieńce adwentowe w naszych kościołach są zawsze. Muszę się w sobotę wyrobić z wieńcem, świeczki mam zawsze nowe w zapasie. Tego u mnie nigdy nie brakuje

Jak dobrze pojdzie to nie znajde wolnego weekendu na umycie okien....jedyny wolny to 3.12, ale czy wolny?

Będziesz musiała zatem baaaardzo wcześnie wstać i jechać na giełdę
malkul 17:41, 22 lis 2016

choineczka fajna prosta
Sebek 17:41, 22 lis 2016

Kacha123 napisał(a)
No, no! A myślałam, że tylko ja taka do przodu Prosto i elegancko.
Czekam na wieniec na drzwi

ja też czekam
Sebek 17:43, 22 lis 2016

mikina34 napisał(a)
A ja tak oglądam, podziwiam i się zastanawiam czy zazdrościć czy cieszyć się, że mam mniej pracy
U nas takiej tradycji nie ma, może dlatego, że całe życie mieszkam w blokach i nie było zwyczaju ani nawet możliwości stroić drzwi... baa, nie kojarzę nawet zwyczaju robienia wianka adwentowego... ale w sumie zawsze mogę na "stare lata" wprowadzić nowe bo ładne to

ps. swoją drogą ile to się człowiek nauczy jak podgląda innych...

Moni - my się tutaj wzajemnie napędzamy i nakręcamy Forum to naprawdę dobra motywacja do prac wszelakich
Sebek 17:43, 22 lis 2016

kasja83 napisał(a)
Sebku przygotówka świąteczna bardzo ładna!!!!Ja też nie lubię świąt last minute-tak od początku grudnia napawam się klimatem-a po Mikołajkach to już w ogóle. Łatwiej by było gdyby spadł śnieg

A za oknem kwiecień