Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Mixtoorka 19:09, 22 lis 2016

malkul napisał(a)

uśmiejesz sie bo mój 9 latek zrobił identycznei jak twój. więc mozliwe ale fakt ze trochę to streszne
zawsze powtarzam: za dużo w dooopie

moja 9 latka też tak powiedziała.... nie ma marzeń...no może farby...ona tony ma tych farb, nic innego jej do głowy nie przyszło...nie ma marzeń....
malkul 19:26, 22 lis 2016

leon60 napisał(a)
poroże wisi ?

jasssneeee , w marzeniach
malkul 19:27, 22 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
eM nosi co by kokosia nie zawiesiła

hihihi
malkul 19:29, 22 lis 2016

Mixtoorka napisał(a)

moja 9 latka też tak powiedziała.... nie ma marzeń...no może farby...ona tony ma tych farb, nic innego jej do głowy nie przyszło...nie ma marzeń....

dziwne te nasze dzieci są

moja córka natomiast na dziwną chorobę, jak wchodzi do sklepu dostaje kociokwiku lata od półki do półki i ciągle woła , mamusiu kupisz mi to , a to , a tamo i jeszcze o to też i to tez mamusiu to jakie piękne też chcę. a ja siwa wychodzę z siebie i staje obok
nawigatorka 19:46, 22 lis 2016

Moja młodsza kolekcjonuje samochody Siku.i jeśli wejdzie się z nią do sklepu po samochód i zaraz wyjdzie to jeszcze jest ok.ale musi to trwać max 2 minuty bo jak nie to się rozkreci.... A ona potrafi lexec na ziemi krzyżem i domagać się o swoje.
Za to starsza niż problem z wyborem.nawet jeśli chodzi o pierdole.
20:05, 22 lis 2016
malkul napisał(a)
Dziś była w pracy wyjazdowo a potem oblecialam sklepy i obkupiłam się jak bąk
i tylko ciuszkowo
niebawem szykuje sie imprezka potem sylester ja jestem już gotowa w szmatki fatałaszki wyposazona

nawet odwiedziałam w pracy naszego kolegę Sebcia

no i fajnie ....fatałaszki? .... chyba się musze rozglądnąć za szmatkami....sukni sylwestrowej nie planuje ..ale jakieś bluzeczki czy buciki ..czemu nie
Luki 20:27, 22 lis 2016

Oj najmłodsze dziecię w rodzinie też chce wszystko, albo nie wie co... chwała mu za to, że jak już coś dostanie to z wszystkiego się cieszy dlatego to wujek dyktuje warunki

Ojj na fatałaszkowe zakupy też bym się wybrał... zdałem sobie sprawę, że w ciągu ostatniego roku tylko koszule sobie kupiłem, a dwa worki ciuchów rozdałem/wyrzuciłem, na lepsze czasy trza poczekać
Sebek 22:41, 22 lis 2016

eee_taam napisał(a)

no i fajnie ....fatałaszki? .... chyba się musze rozglądnąć za szmatkami....sukni sylwestrowej nie planuje ..ale jakieś bluzeczki czy buciki ..czemu nie

Zapraszam do mnie Zaopiekuje się Tobą
lindsay80 22:49, 22 lis 2016

Obrotna babeczka jesteś Kokosiu, pierniki zrobione, kreacja Sylwestrowa zakupiona.
Ja Sylwestra spędzać będę w góralskiej chacie i nawet nie pomyślałam, żeby kiecke kupowac, a może trzeba?
nawigatorka 22:55, 22 lis 2016

Sebek napisał(a)

Zapraszam do mnie Zaopiekuje się Tobą
gdybym Sebek nie wiedziaął co zawodowo robisz zaczełabym Cię o dziwne rzeczy podejrzewać