Życz na cały miesiąc... W doooopie jestem z robotą Choć i tak dziś w pośpiechu coś działałem - aż za szybko... Przy cięciu OSTATNIEGO Ice Dance (a mam ich trochę) zamiast ścisnąć trawy sekatorem ścisnąłem palec wskazujący... I od dziś wiem, że 0,5 cm to jednak jest dużo, bo na tyle się wbiłem... Paznokieć zatrzymał dalsze cięcie Od dziś muszę pisać do Was fakerem - nie obrazicie się?
pamietam jak zastanawiałaś się nad zawilcami pod śliwy. Ja tez kwiatków nie lubie za bardzo ale one dają jakos wiosenna nadzieje i u mnie jedne i te same kwiatka od 4 tygodni
Już drugi dzień nie pada Słońce świeci, wiatr wiał, że głowę chciało urwać ale eM w domu to żal tego nie wykorzystać Wypiliśmy dzisiaj kawę w ogrodzie i do pracy Mogłabym mieć eMa codziennie w domu...Ale i tak nie jest żle Można powiedzieć, że jesteśmy dwa weekendy do przodu z altaną. Zdjęć z prac nie ma bo to mało efektowne prace ale bez tego nie pójdziemy dalej
Korzystając z pogody zrobiłam dzisiaj w obydwu ogrodach oprysk PW, wczoraj HT.
Nie będę już przynudzać, pstryknęłam kilka fotek choć póki co ogród mało fotogeniczny
dziewczyny to nie ja wymyśliłam choć bardzo mi miło kiedy tak piszecie ale ja pomysł od Reni zgapiłam to ona takie sprytne działania podjeła i mnie nakusiła p.s. piszą, że graby szybko rosną
macham ciepło smarkatce