Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Zakątek z fioletową ławeczką 22:28, 25 wrz 2014

Do góry
Doniu widzę, że jesteś słowna obiecałaś foki i są
tworzenie podpórek świetna sprawa
zapewne wykorzystam u siebie

furtka otwarta była, więc weszłam i pospacerowałam ...
u Ciebie zawsze tak czyściutko i ładniutko
podoba mi się bardzo jak prowadzisz roślinki w swoim ogrodzie ...
głównie drzewka mam na myśli

no i wianek jesienny widziałam

ja też dzisiaj godzinkę prasowałam...firanki miałam poprane ...
miałam akcję mycia okien

spokojnej nocki Dorotko
Zakątek z fioletową ławeczką 21:56, 25 wrz 2014

Do góry
Aniuczosnki kupione w biedronce, one są na opakowaniu fioletowei maja małe główki

Polinkowianek miał być naturalny, ale problem jest z jarzębinąmoże jutro coś wykombinujęA sliwowiśnia cięta kilka razy w roku, bo tak nieciekawa sie robiła
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:17, 25 wrz 2014

Do góry
Dorota123 napisał(a)

To pierwszy wianek wykonany samodzielnie jeszcze cieplutki. Już mam pomysł na dekorację z wiankiem, więc raczej go nie podrzucę, ale zachęcam do zrobienia. Bukszpany i tuje przecież masz, a jak się rozejrzysz to też jakieś dary jesieni znajdziesz,

Jasne
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:12, 25 wrz 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dorotko jakie cudne dekoracje Rzuć do mnie ten wianuszek

To pierwszy wianek wykonany samodzielnie jeszcze cieplutki. Już mam pomysł na dekorację z wiankiem, więc raczej go nie podrzucę, ale zachęcam do zrobienia. Bukszpany i tuje przecież masz, a jak się rozejrzysz to też jakieś dary jesieni znajdziesz,
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:04, 25 wrz 2014

Do góry
A ja dzis nie byłam po jarzębinkę Może jutro?
Wianek piękny, naturalny
Na Francuskiej 17:54, 25 wrz 2014

Do góry
A oto mój jesienny wianek

I kwiatowo- dyniowe akcenty

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:56, 25 wrz 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Dawno nie pisałam ale ogród pięknieje z każdą chwilą a ozdoba na drzwiach rewelacyjna - gratuluję
MIłego dzionka życzę
P.s. Sąsiadki to już z zazdrością spoglądają - hi hi hi

Asiu cieszę się , że zaglądasz Wianek na drzwiach już ususzony, mus nowy wymyślić
Miłego początku jesieni.
Dla odmiany czas na zmiany... 14:17, 23 wrz 2014

Do góry
Ewa, wianek jest na podkładzie ze słomy....a przytwierdzałam takimi szpikulcami florystycznymi...polecam ten sposób....zarówno szpilki jak i wianek możesz potem wykorzystać .....inna sprawa jest z wiankami na witkach wierzbowych lub brzozowych...tam owijam drutem...jak mi się chce to potem rozplatam drut ale najczęściej utylizuję w całości
Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 09:32, 23 wrz 2014

Do góry
U mnie doniczki balkonowe w rozsypce
Wianek: Pierwsza klasa. Dołożyłaś tam chyba wiele serca,że taki piękny!
Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 08:32, 23 wrz 2014

Do góry
Selly napisał(a)

Dzięki Kosolka ! Nieskromnie powiem, że też mi się podoba mój pierwszy własnoręcznie zrobiony wianek Tylko, że dziś strasznie wieje u nas ( bo ja mieszkam 8 km w prostej linii od morza) , no i się zastanawiam, czy jak wrócę z pracy, nie będę musiała tego mojego świeżo zrobionego wianka po całym ogrodzie zbierać ...? Już mi rano jedną dynię ze schodów zwiało...

No jak dynie zwiało to faktycznie..! Sztorm chyba mówili że bedzie?
Jeśli chcesz być człowiekiem szczęśliwym zostań ogrodnikiem :-) w Koszalinie 08:24, 23 wrz 2014

Do góry
kosolka napisał(a)

Też o tym ostatnio pisałam Że w ubiegłym roku nie podobały mi się hortensje bukietowe A teraz je kocham I że na dzień dzisiejszy nie rozumiem fenomenu żurawek, kulek wszelakich i rozchodników i że zobaczymy co poweim w przyszłym roku A wianki uwielbiam i tworze od dwóch lat Twój pierwszy bardzo ładny, subtelny i delikatny Pozdrawiam!

Dzięki Kosolka ! Nieskromnie powiem, że też mi się podoba mój pierwszy własnoręcznie zrobiony wianek Tylko, że dziś strasznie wieje u nas ( bo ja mieszkam 8 km w prostej linii od morza) , no i się zastanawiam, czy jak wrócę z pracy, nie będę musiała tego mojego świeżo zrobionego wianka po całym ogrodzie zbierać ...? Już mi rano jedną dynię ze schodów zwiało...
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:23, 22 wrz 2014

Do góry
No to czekam z niecierpliwością na wianek Ja jutro wybiorę się na łowy jarzębiny(rośnie u sąsiada, może się nie kapnie, jak parę owocków mu będzie brakować), chciałam zrobić wianek na furtkę
W moim małym ogródeczku - Dorota 19:11, 22 wrz 2014

Do góry
Doniu na ten pomysł wpadłam oglądając Twoje zdjęcia ze Skierniewic. Czasem kłębią mi się w głowie różne pomysły, ale ciągle czasu brak. W niedzielę jeździłam na rowerze po okolicy i szukałam owoców jarzębiny na wianek, ale nie znalazłam. Był głóg, trzmielina, dzika róża, ale nie jarzębina. Nacięłam więc to co znalazłam. Jak będę miała trochę czasu to zrobię z tego wiankową dekorację.
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:19, 22 wrz 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Muszę ściąć wszystkie hortensje na wianek! Przepiękny

Ja juz scialem wszystkie, ale Moniki i tak nie przebiję Właściwie nawet nie próbuję
Ogród z perspektywą na przyszłość 02:06, 22 wrz 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Dzięki i .... dzięki
Ogród z perspektywą na przyszłość 01:10, 22 wrz 2014

Do góry
Wilcza Góra 23:11, 21 wrz 2014

Do góry
Gabriela napisał(a)

Śliczny wianek, ja też dzisiaj robiłam zdjęcia moim szyszkom w lasku i w koszach i mam plan uwić z nich wianek. Ten plan ma już ze trzy lata i jeszcze mi nie wyszło. Tak jak koszyk z szyszek. Robiłaś?
A zdjęcie hortensji z sadźcem, tylko potwierdza że dobrze robię, komponując taką właśnie rabatę. Tylko muszę poczekać na wystrzelenie w górę hortenji, bo są dopiero dwuletnie. I przemyślę te trawy, które chyba pięknie by dopełniły taką rabatę.
Czy jesienne astry nie więdną szybko po ścięciu?

to jest "kupne" cudeńko, które zamówiłam w necie ... na "samorobny" nie mam czasu...kompletnie, ale to kompletnie...ostatnio zrobiłam lawendowe świeczniki i na tym zakończyła się późno-letnia inicjatywa...więcej czasu będzie jesienią i zimą mam nadzieję, że inspiracje mnie nie opuszczą

tym koszykiem z szyszek bardzooo mnie zaciekawiłaś, pokażesz ?

ciesze się, że moja wizja na sadzenie w towarzystwie hortensji, sadźców i traw podoba się nie tylko mnie polecam trawy i to bardzo...w nogach pod hortensjami mam też żelazny zestaw: rozchodniki + żurawki...polecam !
tworzy się piętrowa rabata w pięknych, ciepłych a jesienią... pudrowych, różowych i burgundowych kolorach...ach....

moje astry w wazonie stoją już ponad 10 dni i są rewelacyjne !!!
macham z Wilczej

Wilcza Góra 20:03, 21 wrz 2014

Do góry
WilczaGora napisał(a)
[img size=640x426]]

Śliczny wianek, ja też dzisiaj robiłam zdjęcia moim szyszkom w lasku i w koszach i mam plan uwić z nich wianek. Ten plan ma już ze trzy lata i jeszcze mi nie wyszło. Tak jak koszyk z szyszek. Robiłaś?
A zdjęcie hortensji z sadźcem, tylko potwierdza że dobrze robię, komponując taką właśnie rabatę. Tylko muszę poczekać na wystrzelenie w górę hortenji, bo są dopiero dwuletnie. I przemyślę te trawy, które chyba pięknie by dopełniły taką rabatę.
Czy jesienne astry nie więdną szybko po ścięciu?
Dla odmiany czas na zmiany... 18:00, 21 wrz 2014

Do góry
Jagodaa napisał(a)
Betka, dziś sobie myślałam o Tobie przy okazji zestawienia brzozy+perovskia i przyleciałam zobaczyć. Obłok zachwycający! Do tego wianki śliczne pleciesz .

cześć Jagooo...to miłe że tak właśnie Ci się kojarzę...zaraz lecę do Ciebie zobaczyć to zestawienie...ale powiem Ci że byłoby cudnie...i dziękować za wianek
Dla odmiany czas na zmiany... 17:56, 21 wrz 2014

Do góry

malkul napisał(a)
No widzisz! Jak to mozliwie że wolno ci sie tak obijać?

Tess napisał(a)

Ciiii, bo obijanie niemile widziane.

Fajny wianek

AlKa napisał(a)
Wspanialy wianek

wcale a wcale się nie obijałam...sadziłam cebule...pieliłam...kancikowałam ....i robię przetwory z ...zielonych pomidorów
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies