Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

To tu... 22:19, 26 wrz 2014

Do góry
A wiesz jaki jest sposób na zachowanie świeżości hortek? Na wianek dajesz świeże kwiaty i pryskasz lakierem do włosów
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 22:09, 26 wrz 2014

Do góry
bleebla napisał(a)
Rozszalałaś się z dekoracjami. Cudowne są wiesz? Przy nich zima nie straszna

Dziękuję
jeszcze mam materiał na wianek jesienny Tylko okazuje się że na naszych drzwiach nie mam jak go zawiesić
A latarenki stoją cały rok w salonie, lubię świeczki, ale jednak latem ich raczej nie zapalam, za to zimą.... co 2-3 dzień.

A teraz trzymamy kciuki aby jutro była względnie dobra pogoda. Sprawdziłam, luby pamięta o kopaniu rabatki, nie jest zachwycony, ale skoro obiecał to wysłucham gderania ale zrobi. Trzeba będzie co 5min biegać z kawą na ukojenie nerwów, ale zrobi. Oby tylko nie lało.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 22:08, 26 wrz 2014

Do góry
Madziu- hurtownia florystyczna lub duże centrum ogrodnicze. Samemu będzie ciężko zrobić idealny podkład pod wianek. Najważniejsze aby miał duże przestrzenie między gałązkami wtedy z łatwością ''wtykasz'' co chcesz
Inspiracje to pinterest
To tu... 22:01, 26 wrz 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Trzymam kciuki za wianek i czekam na rezultat

Pewnie Twojemu do pięt nie doskoczy ale spróbuje coś tam wydziergać. Kwiaty hortek już wiszą pod sufitem.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:57, 26 wrz 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Madziu- baza na wianek to 20 letni podkład wierzbowy Dobrze mi się na nim pracuje bo jest już wyrobiony i mogę upychać pomiędzy te gałązki wierzbowe nie używając drutu
Z hortensji łatwo i szybko robi się wianek

To chyba muszę trochę podgolić moje wierzby... Dziękuje za informacje i inspiracje! Pozdrawiam ciepło sprzed kominka.
To tu... 21:56, 26 wrz 2014

Do góry
Trzymam kciuki za wianek i czekam na rezultat
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:53, 26 wrz 2014

Do góry
Madziu- baza na wianek to 20 letni podkład wierzbowy Dobrze mi się na nim pracuje bo jest już wyrobiony i mogę upychać pomiędzy te gałązki wierzbowe nie używając drutu
Z hortensji łatwo i szybko robi się wianek
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:37, 26 wrz 2014

Do góry
Piękny wianek. Zresztą podobnie jak reszta ogrodu. Ja właśnie ścięłam hortensje i będę co skręcać. Jaką bazę ma Twój wianek?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 20:44, 26 wrz 2014

Do góry
Krótka relacja z prac ogrodowych

Graby na żywopłot posadzone.

Są już przycięte ale to mało przyjemny widok

Wianek hortensjowy z dodatkiem margeretek wykonany

Margeretki w nawiązaniu do wianka posadzone

Wiśnie na przedpłocie przesadzone i przedpłocie ukończone
Niestety ze względu na dzisiejsze próby ustawienia aparatu zdjęcie bardzo kiepskie

W moim małym ogródeczku - Dorota 19:42, 26 wrz 2014

Do góry

Wczoraj zrobiłam wianek,a dziś nabrałam rozpędu i tak już poleciało. W niedzielę ma być gril, oby tylko nie padało.
Zakątek z fioletową ławeczką 13:52, 26 wrz 2014

Do góry
Weronikofajnie, że do mnie zajrzałaś ja już Twój wątek sobie zaznaczyłam dlaczego wcześniej tego nie zrobiłam?

Aniu dzisiaj jeszcze będzie malowanie tych podpórekKarmniczek wypatrzyłam w jakiejś gazetce i pokazałam mężowi i już mam podobny sama nie dałabym rady tak powyginać tych drutów A różyczkę pokażę

Dorotko kule kupione w szkółce są z ceramikiDzisiaj byłam w szkółce i widziałam kule z wikliny, też mi się podobają

Agatko nawet jak furtka zamknięta to i tak zapraszam, wchodź śmiało
Podpórki czekają na malowanie Dzisiaj miałam trochę poprzesadzać roślinki, ale jakoś tak zimno jest i pochmurno wszystkie drzewka i krzewy przycina mój mąż, ja jakoś do tego się nie garnę A wianek, no cóż wisi u teściowej na drzwiach tak jej się spodobał, że dałama na furkę sobie zrobię z jarzębinkiPozdrawiam cieplutko

Polinko wczoraj nie prasowałam nie chciało mi się tylko poukładałam w misce pranie...może dzisiaj?

Agnieszko szkoda, że wcześniej nie przeczytałam Twojego wpisu dziś byłam w mieście i kupiłabym Ci ten czosnek. Ale po niedzieli będę a może jutro, to jak będzie ten czosnek to Ci wyślę

Ewkokonewko u mnie też wszystko trochę mocy musi nabyć A wczoraj nic nie poprasowałammoże wreszcie dzisiaj ochota mi najdzie
Zakątek z fioletową ławeczką 22:41, 25 wrz 2014

Do góry
Donia72 napisał(a)

Polinkowianek miał być naturalny, ale problem jest z jarzębinąmoże jutro coś wykombinujęA sliwowiśnia cięta kilka razy w roku, bo tak nieciekawa sie robiła

O trudnym zdobyciu jarzębiny też coś wiem Niestety u nas też nie ma. Śliwę wiśniową też cięłam bo bez tego koślawa się robi
Szybkiego uporania się z prasowaniem
Zakątek z fioletową ławeczką 22:28, 25 wrz 2014

Do góry
Doniu widzę, że jesteś słowna obiecałaś foki i są
tworzenie podpórek świetna sprawa
zapewne wykorzystam u siebie

furtka otwarta była, więc weszłam i pospacerowałam ...
u Ciebie zawsze tak czyściutko i ładniutko
podoba mi się bardzo jak prowadzisz roślinki w swoim ogrodzie ...
głównie drzewka mam na myśli

no i wianek jesienny widziałam

ja też dzisiaj godzinkę prasowałam...firanki miałam poprane ...
miałam akcję mycia okien

spokojnej nocki Dorotko
Zakątek z fioletową ławeczką 21:56, 25 wrz 2014

Do góry
Aniuczosnki kupione w biedronce, one są na opakowaniu fioletowei maja małe główki

Polinkowianek miał być naturalny, ale problem jest z jarzębinąmoże jutro coś wykombinujęA sliwowiśnia cięta kilka razy w roku, bo tak nieciekawa sie robiła
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:17, 25 wrz 2014

Do góry
Dorota123 napisał(a)

To pierwszy wianek wykonany samodzielnie jeszcze cieplutki. Już mam pomysł na dekorację z wiankiem, więc raczej go nie podrzucę, ale zachęcam do zrobienia. Bukszpany i tuje przecież masz, a jak się rozejrzysz to też jakieś dary jesieni znajdziesz,

Jasne
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:12, 25 wrz 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dorotko jakie cudne dekoracje Rzuć do mnie ten wianuszek

To pierwszy wianek wykonany samodzielnie jeszcze cieplutki. Już mam pomysł na dekorację z wiankiem, więc raczej go nie podrzucę, ale zachęcam do zrobienia. Bukszpany i tuje przecież masz, a jak się rozejrzysz to też jakieś dary jesieni znajdziesz,
W moim małym ogródeczku - Dorota 21:04, 25 wrz 2014

Do góry
A ja dzis nie byłam po jarzębinkę Może jutro?
Wianek piękny, naturalny
Na Francuskiej 17:54, 25 wrz 2014

Do góry
A oto mój jesienny wianek

I kwiatowo- dyniowe akcenty

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:56, 25 wrz 2014

Do góry
asiach napisał(a)
Dawno nie pisałam ale ogród pięknieje z każdą chwilą a ozdoba na drzwiach rewelacyjna - gratuluję
MIłego dzionka życzę
P.s. Sąsiadki to już z zazdrością spoglądają - hi hi hi

Asiu cieszę się , że zaglądasz Wianek na drzwiach już ususzony, mus nowy wymyślić
Miłego początku jesieni.
Dla odmiany czas na zmiany... 14:17, 23 wrz 2014

Do góry
Ewa, wianek jest na podkładzie ze słomy....a przytwierdzałam takimi szpikulcami florystycznymi...polecam ten sposób....zarówno szpilki jak i wianek możesz potem wykorzystać .....inna sprawa jest z wiankami na witkach wierzbowych lub brzozowych...tam owijam drutem...jak mi się chce to potem rozplatam drut ale najczęściej utylizuję w całości
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies