Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim małym ogródeczku - Dorota

W moim małym ogródeczku - Dorota

Benia 22:00, 22 wrz 2014

Dorotko, nie założyłam jeszcze swojego wątku. dopiero się uczę, mam już zdjęcia ale mój ogródek to chaos... nie bardzo jest się czym chwalić ale jak tylko założę wątek to dołączę zdjęcia /tylko najpierw muszę się dokształcić jak to zrobić jeszcze do tego nie doszłam... doczytam jak się to robi jak tylko znajdę chwilkę to może coś mi z tego wyjdzie/

A za odpowiedź bardzo dziękuję. Tak pytałam o tą agrotkaninę, bo chciałam zamówić sobie ale tu tyle wyczytałam, że faktycznie chyba z niej zrezygnuję na rabaty a jedynie tam, gdzie alejki i ścieżki będę chciała zrobić tylko pod żwir je wykorzystam.
Twój pomysł z gazetami i firanką rewelacja, gazeta kiedyś się tam rozłoży a przez firankę, ziemia powinna normalnie oddychać a jednocześnie ograniczyć chwasty. Będą oczywiście takie co się przebiją pewnie z czasem ale ograniczą przynajmniej ich wyrastanie, przynajmniej tak mi się wydaje. co szkodzi spróbować
Podobają mi się te Twoje domowe i ogrodowe pomysły. Przewertowałam dziś całość Twojego wątku, od deski do deski
Masz talent tak trzymać
Dorota123 20:10, 23 wrz 2014

Beniu wątek zakładasz sama. znalazłam takie podpowiedzi: forum, sprawy techniczne, jak założyć swój wątek. Tam też jest napisane jak uaktywnić podpis. Sama jak zakładałam robiłam to metodą prób i błędów, nie zawsze wychodziło, ale znaleźli się ludzie, którzy chętnie pomogli. Jak już założysz wątek z prawej strony na dole widnieje napis ,,wgraj zdjęcie" , ,,przeglądaj" tędy wstawiasz zdjęcia, musisz na każde kliknąć,żeby się zapisało. Chętnie będę pomagać i podpowiadać na Twoim wątku.
Dorota123 19:43, 24 wrz 2014

Jesiennie
Tess 20:35, 24 wrz 2014

Dorota123 napisał(a)

Jesiennie

Pięknie.
Powinnaś być florystką.
Donia72 20:48, 24 wrz 2014

Jutro ruszam po jarzębinkę, zrobię stroik na furtkę
Dorota123 22:21, 24 wrz 2014

Dziękuję Teresko, pewnie wtedy robiłabym to co lubię, ale przydały by się jakieś kursy, bo własne pomysły to za mało, gdy brak umiejętności.

Doniu ja dalej nie mam jarzębiny, przed moją pracą wypatrzyłam drzewo i mam zamiar go troszkę oskubać tylko nie wiem czy dosięgnę korali, ale sekator naszykowałam.
Donia72 22:31, 24 wrz 2014

O rany, widzę, że jarzębinka towar deficytowy U mnie kiedyś rosła, ale ją wykarczowaliśmy. Teraz byłaby jak znalazł
bql3 12:00, 25 wrz 2014

witam ,

Dorotko dziękuję za odwiedziny w mym ogrodzie i zapraszam do mnie jak najczęściej.

pozdrawiam
Jan

ps

..opisałem już jak wykonałem oświetlenie .
Dorota123 21:02, 25 wrz 2014

Zdobyłam dziś jarzębinę, całkiem pokaźny zbiór. Nawet mój M też gdzieś obok pracy urwał i to ładniejszą znalazł niż moja. Od razu zabrałam się za robienie jesiennego wianka.
Donia72 21:04, 25 wrz 2014

A ja dzis nie byłam po jarzębinkę Może jutro?
Wianek piękny, naturalny