Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

polinka 22:41, 25 wrz 2014

Donia72 napisał(a)

Polinkowianek miał być naturalny, ale problem jest z jarzębinąmoże jutro coś wykombinujęA sliwowiśnia cięta kilka razy w roku, bo tak nieciekawa sie robiła

O trudnym zdobyciu jarzębiny też coś wiem Niestety u nas też nie ma. Śliwę wiśniową też cięłam bo bez tego koślawa się robi
Szybkiego uporania się z prasowaniem
Napia 22:51, 25 wrz 2014

Ładne zakupy cebulowe u nas nie widziałam tych małych bordowych czosnków główkowatych, a ładne są a limit na cebulowe przekroczony
Ewkakonewka 23:34, 25 wrz 2014

Instrukcja zakodowana przekazana M. Powiedział, że zrobi i że nie trzeba mu co pół roku przypominać Mój zrobi wszystko, tylko ten etap nabierania mocy eh
Ślicznie zadbane
Łączę się w cierpieniu prasowania
Donia72 13:52, 26 wrz 2014

Weronikofajnie, że do mnie zajrzałaś ja już Twój wątek sobie zaznaczyłam dlaczego wcześniej tego nie zrobiłam?

Aniu dzisiaj jeszcze będzie malowanie tych podpórekKarmniczek wypatrzyłam w jakiejś gazetce i pokazałam mężowi i już mam podobny sama nie dałabym rady tak powyginać tych drutów A różyczkę pokażę

Dorotko kule kupione w szkółce są z ceramikiDzisiaj byłam w szkółce i widziałam kule z wikliny, też mi się podobają

Agatko nawet jak furtka zamknięta to i tak zapraszam, wchodź śmiało
Podpórki czekają na malowanie Dzisiaj miałam trochę poprzesadzać roślinki, ale jakoś tak zimno jest i pochmurno wszystkie drzewka i krzewy przycina mój mąż, ja jakoś do tego się nie garnę A wianek, no cóż wisi u teściowej na drzwiach tak jej się spodobał, że dałama na furkę sobie zrobię z jarzębinkiPozdrawiam cieplutko

Polinko wczoraj nie prasowałam nie chciało mi się tylko poukładałam w misce pranie...może dzisiaj?

Agnieszko szkoda, że wcześniej nie przeczytałam Twojego wpisu dziś byłam w mieście i kupiłabym Ci ten czosnek. Ale po niedzieli będę a może jutro, to jak będzie ten czosnek to Ci wyślę

Ewkokonewko u mnie też wszystko trochę mocy musi nabyć A wczoraj nic nie poprasowałammoże wreszcie dzisiaj ochota mi najdzie
Donia72 14:22, 26 wrz 2014

Dzisiaj jeszcze dokupiłam cebulki (dwa opakowania po 19szt) i donicę na wrzosy
popcorn 14:36, 26 wrz 2014

Napadłaś na Biedronę, widzę? Ale masz zdolnego męża! Super robota
pozdrawiam!!
yolka 14:38, 26 wrz 2014

Supe wieszaczki, masz złoto nie eMa
Donia72 14:39, 26 wrz 2014

Jesiennie

Donia72 14:52, 26 wrz 2014

Karolcia zakupy biedronkowo-cebulowe to już wcześniejsze były dzisiaj dokupiłam tylko dwa opakowania po 19 cebulek w każdympromocja była, po 2.99,- Czekam jeszcze jak mąż pomaluje te druty

Yolkadziękuję nie narzekam pozdrawiam cieplutko
Dorota123 20:07, 26 wrz 2014

Piękna u Ciebie jesień nie w złocie i czerwieni, ale w pięknym różu.