I ostatnie i pierwsze tchnienia tulipanów u ciebie - sliczne Czosnki juz masz? niemozliwa ta wsza dolnośląska pogoda...u mnie dopiero sie zaokragliły pąki - jeszcze nawet nie pekają. Kumulacji robactwa nie zazdroszczę - nie wiem czy cie to pocieszy ale slimaków po każdym deszczu zbieram ok 50 szt z mojego małego ogródka, bergenie i hosty mam powygryzane a dziś na eden rose (póki co tylko tam)zauważyłam mszyce........... Ogród u ciebie bossski jak zwykle Pozdrawiam!
Gabi robactwa nie zazdroszczę, ale kolory w ogrodzie pokazujesz przecudne
O matulu, ile nieszcześcia w Twoim małyn ogródku... Nawet nie słyszałam o niektórych szkodnikach, które Cię po zbójecku napadły, tzn. roślinki Twoje. Trzymmam mocno kciuki za Twoją wygraną w tym starciu! A tak poza tym, to dziękuję za piękne zdjęcie Masz pięknie. Fajnie było Cię wczoraj znowu spotkać, buźka
Gabisu,pięknie u ciebie Pochwal się co fajnego wczoraj kupiłaś? Buziam niedzielnie
Pytasz o kwitnące kostrzewy, może to ci pomoże podjąć decyzję po kwitnieniu masz młode siewki, możesz ściąć kwiatostan, ale to upierdliwa robótka potem wpadnę i usunę foty
Byłam i widziałam te śliczność na ŻYWO JEST PIĘKNIE nawet buziaka od Generała dostałam
Gabi nie łam się tylko ganiaj te paskudy do sąsiadów na przykład
ale kawał roboty odwaliliście pięknie jest a terenu zazdroszczę
Tak dla przypomnienia Jak to miejsce się zmieniało
Tyle zwierza w ogrodzie a on nadal nieustająco boski! U mnie też już mszyce i zauważyłam opuchlaki!!!
Witaj Gabrysiu! Dwie zarwane noce i jestem na bieżąca Było warto, mimo że rano trzy budziki będą wściekle dzwonić. Aby nie słodzić Ci "bombonierkowo" napiszę tylko: Masz najładniejsze "ogrodowe puzderko" we Wrocławiu
Ale wybuch kwiatów u Ciebie GabiPieknie i soczyście