Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

polinka 09:59, 12 maj 2015

lojalna_ napisał(a)
Wsadziłam w donice Vertigo razem z surfinia , chyba jej nie zaszkodzi jak ja bede podlewała odzywka do surfini , miałyscie takie połaczenie ?

Madżenka miała takie połączenie w tamtym roku i z tego co pamiętam to Vertigo pożarło surfinię ale kompozycja była śliczna
nicol21 13:39, 12 maj 2015

Nie lubie się zasłaniać płotami,ale taaaaakiii to przygarnę od dziś! Mega fajnie wyszedł!! Pozostałe widoki też są oszałamiające!
A wisienka... jak to wisienka na torcie - cudaczna!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Milka 13:54, 12 maj 2015

Vertigo pożre wszystko
lojalna_ 13:59, 12 maj 2015

Czy to cyganstwo jest reklamowe?

lojalna_ 14:06, 12 maj 2015

Ensata napisał(a)
Właśnie, jak czesto dolomit pod lawędę dajesz? jak komunia się udała? Żyje osoba po, czy styrana jak bąk?

Wszystkie tak widze czasami macie .....ze kurcze niet czasu na nic .....a mnie tu tak ciagnie i pytan sto.

Komunia super była cudza na szczescie jedzionko o matko ......

Teraz dolomitu nie daje ....leje tylko wzmacniacz do lawendy na razie cudna jest juz widac kwiaty ale jeszcze sie nie przebarwiaja
Aska 14:56, 12 maj 2015

Cześć Jolu Mam na imię Aśka i miło Cię poznać .Przeczytałam w Twoim wątku, że uwielbiasz surfinie. Mnie one również bardzo podobaja się, ale zawsze się ich bałam, straszono mnie, że to wątłe roślinki. W tym roku zdecydowałam-raz kozie śmierć i mam surfinie. Proszę napisz mi jak o nie dbać, co lubią, czego nie lubią. Jakiś złoty śodek-aby były bujne i zdrowe. Doczytałam w internecie, że często atakują je mszyce i zastanawiam się czy to prawda, czy kolejna plotka internetowa / bo jak sama na pewno wiesz w necie jest mnóstwo błędnych isprzecznych informacji /. Pozdrawiam...
szemusia 16:49, 12 maj 2015

Dziękuję, Jolu za odpowiedź w sprawie lawendy
lojalna_ 21:35, 12 maj 2015

Aska napisał(a)
Cześć Jolu Mam na imię Aśka i miło Cię poznać .Przeczytałam w Twoim wątku, że uwielbiasz surfinie. Mnie one również bardzo podobaja się, ale zawsze się ich bałam, straszono mnie, że to wątłe roślinki. W tym roku zdecydowałam-raz kozie śmierć i mam surfinie. Proszę napisz mi jak o nie dbać, co lubią, czego nie lubią. Jakiś złoty śodek-aby były bujne i zdrowe. Doczytałam w internecie, że często atakują je mszyce i zastanawiam się czy to prawda, czy kolejna plotka internetowa / bo jak sama na pewno wiesz w necie jest mnóstwo błędnych isprzecznych informacji /. Pozdrawiam...

Asiu miło Cie poznac

Surfinie w zeszłym roku miałam w dwóch miejscach bardzo roznych i rosnły zupełnie inaczej. Napewno nie lubia wiatrów .

Miejsce sloneczne ale gdy pali mocno słoneczko warto je przykryc , zrobic cien. Dawałam surfinii wzmacniacz z Plantona do surfini i rosła jak gupia ...podłoze lekko kwasne tez lubin. Asiu tyle wiem kochana moze dziewczyny dorzuca jakies informacje

Piekne surfinie miała Ania z ogrodu Lece w kulki tam tez jest sporo informcji

Buziolki
lojalna_ 21:36, 12 maj 2015

szemusia napisał(a)
Dziękuję, Jolu za odpowiedź w sprawie lawendy

Aska 22:06, 12 maj 2015

DziękiPozdrawiam