Ooooo... U Ciebie jakoś tak wiosennie, aż dziwnie
U nas dzisiaj już sloneczko prześwieca częsciej niż w poprzednie dnia ale za to w pracy (biurowej) miałam dzisiaj 12,5 stopnia... więc naprawdę coś wiosny nie czuję Trudno mi uwierzyć, że temperatura do końca tygodnia ma dochodzić do 20 stopni.... toż to szał będzie
Buziak
ps. Lola sypialniana też jest fajnista
Dziękuję za odwiedziny
dzisiaj zrobiłam sobie prezent
Zakupiłam 2 książki na temat róż
oczywiście były w okazyjnych cenach nawet o połowę taniej niż są w necie
lektura będzie jak nic na nocne wieczory
Mieczyk bizantyjski jest wieloletnią cebulą której się nie wykopuje na zimę, jest drobniejszy od normalnych mieczyków
teraz wsadzaj piwonie do gruntu tak jak rosną w doniczce, powojniki tak samo wsadź, 5 cm głębiej niż rosną w doniczce, daj podporę i niech rosną, nie napisałaś jakie to powojniki chodzi o grupęhttps://www.youtube.com/watch?v=grh3UmsP6Uo
No Gosiula, ależ pracowita bestia z Ciebie.....żeby tak na Wielkanoc ogród na biało malować!!!!!....pierwsze słyszę.....ciekawe kiedy przefarbujesz na zielono-kolorowo?.....znów Cię praca czeka....do pierwszego Maja zdążysz?
Ciotuniu, wykorzystaj czas i odpoczywaj poświątecznie....jak przygrzeje to będziesz zaiwaniać
Pozdrawiam poświątecznie
Weroniko ale mi radość sprawiłaś ta relacją, zazdroszczę ciepełka u nas w święta było zimnoU Ciebie zawsze można coś ciekawego zobaczyć no i gratuluję 300 stronki buziole
......w dodatku rozładowała mi się bateria .....ot taki ze mnie fotograf....idę szukać wiosny do Waszych ogrodów bo w moim szaro, zimno i jak narazie wyboiście
Kochani, dziękuję Wam za serdeczną Świąteczną pamięć.....pochłonięta byłam rodzinnym świętowaniem, a wcześniej początkiem rewolucji ogrodowych
W Kamiennym zimno jak było tak jest nadal, w dodatku wieje zimny wiatr....wyszłam do ogrodu z aparatem ale prawie nie ma co focić, bo zimnica nie pozwala na wybuch tulipanowy....botaniczne tulipanki nieśmiało wychylają pąki....reszta jeszcze śpi snem zimowym.