Piękne zakupy
..a co to za trawki po prawej stronie?
Moja Prairie Fire pierwszą zimę przetrwała bez szwanku,ale po tej padła,choć nie całkiem,wczoraj zabrałam się za wykopywanie i z 8szt na 3szt widać,że coś puszcza,więc zostawiłam i zobaczę
Śliczny ,ten leśny klimat z drugiej strony.Nie wiem jakie to mogą być bodziszki ,ja na skarpie mam korzeniaste ,bo są niskie ,ale liście im nie pachną .
W Jaworniku są te czerwone ,krwiste zielone i te z ceglanymi liśćmi chyba Marmalade .Mnie zawsze zachwycała piwniczka w Goczałkowicach .
wygląda dobrze
tylko to co między piętrami niepotrzebne wytniesz w czerwcu, a przewodnik nad ostatnim piętrem, którego nie ma jeszcze na przedwiośniu
czy to już koniec z piętrami?
W doniczkach trafiły się i takie gagatki. Jedna wielka pomyłka, w tym roku to ja konsekwentna tylko chciałam być, ale się nie udało
Choć nie powiem, wszystkie tulipany ładne som
W tym roku całe pasmo pomyłek polskich tulipanów, dlatego trzeba będzie się pożegnać z kupowaniem w Polsce.
Niektóre jako tako, a niektóre, po prostu nietrafione. Miały być czarne i białe, a są różniaste, nawet brązowe się trafiły i pomarańczowe. Jak u was z pomyłkami? Jest w torebce to co napisane?
jestem za ta wersją a propo trawki wiem że sesleria cieszy sie ogromną sympatia ale...zwiewna to ona jest? a jakies zwykle carexy typu Amazon Mist albo Froste Curl nie ma klosow, sa zwiewne, niskie...fajnie graja z kulkami...