Wiesz co? Też nigdy u mnie ich nie było w domu - wprowadzam nowe tradycje A to wszystko przez Pinterest
W ogrodzie jedynie dosypało mi liści na trawnik - kiedyś je tam zgrabię Nie miałem weny dzisiaj
Iza - bo ja w tym roku oszczędzam i świeczki mam z odzysku - tzn. niewypalone z zeszłego roku Moje świąteczne zakupy zakończone w zeszły czwartek na giełdzie (drut florystyczny, wianek z korzeni i mini bombki za 5 zł ) - żadnych odstępstw od budżetu nie przewiduję
Wcale tak źle nie było Mam urlop od domowników, nawet pies w Pszczynie został, żadnych obowiązków popołudniowo-domowych, to się praktycznie obrobiłam forumowo. Końcówkę już widzę
Róże...już się cieszę na wypatrywanie wiosną małych listeczków
Jak masz możliwość... kupcie jej już. I piszę to z pełną odpowiedzialnością...
Ja jestem na swoim i nie oszukujmy się - jest to ogromny komfort psychiczny - i dla mnie i dla mojej Mamy Z tym, że ja studiuję 80 km od domu rodzinnego, a nie w mieście obok...
A ja od pewnego czasu nie mam TV - i z tego tytułu książki zacząłem czytać Ch...owa pani domu - polecam Jedyny serial to od początku do końca starałem się obejrzeć to... Sex and the city
No coś Ty? Ja już powoli kończę Jeszcze tylko wianki I renifery z gałęzi... I lampki... I girlanda... Cholewcia - czyli jednak odwołuję - dopiero zaczynam
Kiedyś na spacerze napatoczyłem się na takie gałęzie świerka - i to one zdecydowały o dekoracji na kominek W tym mam już je od paru godzin przed wejściem
Asia - zapraszam w takim razie na szaber Ale zdradzić Ci sekret? W Ikei takowy dostaniesz, mój był kupiony na dekorację sezonową - i o dziwo zimuje od paru lat bez problemu