Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Dla odmiany czas na zmiany... 08:43, 18 wrz 2014

Do góry
Wspanialy wianek
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:18, 17 wrz 2014

Do góry
Gabriela napisał(a)
Zapewniłaś mi bardzo dużo czytania i oglądania. Im bliżej jesieni, tym Twój ogród wydaje mi się piękniejszy.
Hortensje kosmate w takiej ilości utworzą pewnie jeden wielki liliowo kwitnący krzew, będzie fantastycznie.
Jakoś trudno mi uwierzyć, że nie miałaś cebulowych, więc chyba teraz nadrabiasz?. Będą tu i ówdzie, czy w masie? W którym miejscu?
Ja jak co roku - dużo żółtych narcyzów, takich najzwyklejszych i trochę czosnków w ramach uzupełnienia. Tulipany są jednorazowe, kiedyś darzyłam je wielkim uwielbieniem, ale po zjedzeniu przez nornice 200 sztuk, dałam sobie spokój:0.

W takiej ilości klonów jesień powinna być piękna, ale ja i tak jej nie lubię, dzięki klonom ją znoszę
Cieszę się z asperkowej, jak mała dziewczynka
Będą cebulowe po raz pierwszy, wystąpią grupowo w tzw. masie i w duetach na rabatach.mam nadzieję,że nie mam nornic i czy moje koty uratują swój honor

zebrałam szyszki z sosen, może zplanujemy jakieś spotkakno na wianki, nie wiem jak stworzyć taki szyszkowy wianek, a Ty to potrafisz
Do raju daleko - u Ewy 21:28, 15 wrz 2014

Do góry
Sos kurkowy - mniam - mój ulubiony....

Fajnie hortki przebarwione, aż się prosi wysuszyć i wianek z nich zrobić ja nie mam gdzie wieszać takiego wianka, bo na drzwiach wejściowych nie ma jak....
..... ale już patrzyłam, że tak pięknie przebarwioną mam vanilkę, że szkoda ją zmarnować...

Może Ty się pokusisz o wianek... Ktoś tu ostatnio pokazywał na O...
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:04, 15 wrz 2014

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
dziewczyny, najlepiej przytwierdzac kwiaty takimi zagiętymi szpilami drucianymi. Gabi, tez słyszalam o lakierze. ja wieszam na kilka dni cały w dól żeby sie kwiaty nie obwieszały.potem jest ok Malkul, wianek najzwyklejszy, słomiany.

Udalo mi sie jakos pstryknac zdjęcie altanki noca. klimat na żywo naprawde super.

Śliczny salon ogrodowy, wysmakowany i dopieszczony.
Ogród w skali mikro cz.II 00:21, 15 wrz 2014

Do góry
Wianek piekne, czy mialas jakis podklad czy tylko kwiaty? Ale wg mnie rewelacyjna robota!

Z exotic emperor.....bedzie pani zadowolona ja bardzo bylam I teraz bedzie tego duzo. oj za duzo!
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:30, 14 wrz 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Gadrysiu, poczyniłaś już wianek?

No właśnie jeszcze nie….
Muszę sie w tym tygodniu zmobilizować
Dla odmiany czas na zmiany... 13:53, 14 wrz 2014

Do góry
Wianek pięknisi
Buziam
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 20:11, 13 wrz 2014

Do góry
Gadrysiu, poczyniłaś już wianek?
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:39, 12 wrz 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Wianek za smutny, takiego nie rób, z dynią superowo

Tak, wianek jakiś taki smutnawy i bardziej ….adwentowy….
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 21:12, 12 wrz 2014

Do góry
Wianek za smutny, takiego nie rób, z dynią superowo
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 21:09, 12 wrz 2014
Do góry
Więc wiem już "co to",bez wysiłku i szukania
Jest motywacja, by wyjść z domu i pozbierać, bo taki kudłaty wianek z tym orzeszków może być trwały.
Dziękuję ♡
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:16, 12 wrz 2014

Do góry
dziewczyny, najlepiej przytwierdzac kwiaty takimi zagiętymi szpilami drucianymi. Gabi, tez słyszalam o lakierze. ja wieszam na kilka dni cały w dól żeby sie kwiaty nie obwieszały.potem jest ok Malkul, wianek najzwyklejszy, słomiany.

Udalo mi sie jakos pstryknac zdjęcie altanki noca. klimat na żywo naprawde super.
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:57, 07 wrz 2014

Do góry
Fantastyczny wianek, slicznie się kwiaty przebarwiły.
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:51, 07 wrz 2014

Do góry
Jak zwykle przepięknie Wianek mnie powalił, z Anabelek nie jest tak efektowny...
Ogród w skali mikro cz.II 11:43, 06 wrz 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wianek po prostu świetny, jego koszt tez - nie wliczając benzyny A z cebulami poszalalaś - nigdzie u nas nie mogę dostać Queen of the night... Widziałem jedynie w Silesi CC, ale drogie

Sebek .. Teraz to se podśmiechujki z tej wyprawy robię ,ale jak miałam telefon w ręce i konieczność dzwonienie dla eMusia , to to ffcale zabawne nie było

Czekajjjj, w Silesiii było drogoooo ???.. Seriooooo ??.. Niemożlwe

Ps..jak zobaczę to dam znać
Ogród w skali mikro cz.II 10:36, 06 wrz 2014

Do góry
EPODLAS napisał(a)
Zatrawiankowy wianek bardzo ładny. Tylko pozazdrościć zdolności. Lubię wianki na drzwiach, zawsze wieszają na święta, a tu proszę, późne lato i piękny wianek.

Bożenko .. Gdziesik mi zginął Twój post , wiec sorry ,że dopiero teraz ... Liczę na wyrozumiałość

Ja bardzo lubię wianki i w zasadzie cały rok mam wianek na drzwiach .. Do tej pory był wiosenno letni z budką lęgową zieloniutką .. Ale kiedy jesień zaczęła sie zbliżać wielkimi krokami , to stwierdziłam ,że to dekoracja lekko " passe ".. I tak pojawił sie wianek zatrwianowy .. Uwielbiam robić wianki , to jakiś rodzaj terapii zajeciowej dla fffariatów ( w moim przypadku ) zaraziłam wiankowo już pol osiedla i też mają
Ogród w skali mikro cz.II 21:20, 05 wrz 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...chyba nas wszystkie na wiosnę chiniole zaatakują też mam w kartonie China Town...
...zdjęcia opuchlaków fuj - zbereżniki tak publicznie no mała orgia wręcz...
wianek też ładny...chyba muszę rozejrzec się za jesiennym...
...koszmarny ten tydzieńw pracy, nie umię wskoczyc na odpowiednie tory...kruca fix....

A wiesz ,że ja w końcu tych chinioli nie kupiłam ..wydawały mi sie odpowiednie do pierisa..ale w końcu...kupiłam Andżelikę ... Zobaczę jak się bedzie sprawować , bo z krokusami zaliczyłam popisową wpadkę
Opuchlaki .. Nooommm, zbereżńiki .. I to tak jeszcze w dzień .. Nie mogły sobie tego na noc zostawić ??..tylko kto by je wtedy obfocił ??

Zatrwian wpadł mi w ręce w trakcie feralnej wyprawy do Tychów .. Stwierdziłam ,że to już końcówka zatrwianu i musze zrobić z niego użytek

Też nie umie sie pozbierać w tej robocie .. Na dodatek mam az dwie klasy pierwszaków ..minie wrzesień zanim zaczna zachowywać sie jak ludzie .. A nie jak gorille

Ściskam , trzymaj się i nie daj sie wykończyć
Ogród w skali mikro cz.II 21:04, 05 wrz 2014

Do góry
...chyba nas wszystkie na wiosnę chiniole zaatakują też mam w kartonie China Town...
...zdjęcia opuchlaków fuj - zbereżniki tak publicznie no mała orgia wręcz...
wianek też ładny...chyba muszę rozejrzec się za jesiennym...
...koszmarny ten tydzieńw pracy, nie umię wskoczyc na odpowiednie tory...kruca fix....

Ogród w skali mikro cz.II 17:45, 05 wrz 2014

Do góry
Wianek po prostu świetny, jego koszt tez - nie wliczając benzyny A z cebulami poszalalaś - nigdzie u nas nie mogę dostać Queen of the night... Widziałem jedynie w Silesi CC, ale drogie
Ogród w skali mikro cz.II 21:49, 04 wrz 2014

Do góry
Zatrawiankowy wianek bardzo ładny. Tylko pozazdrościć zdolności. Lubię wianki na drzwiach, zawsze wieszają na święta, a tu proszę, późne lato i piękny wianek.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies