Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 21:00, 05 wrz 2014

Kasyiu... Ja też go dziś widziałam po raz pierwszy .. Mało tego , wiciokrzew nie jest na liście jego przysmaków ,a wcinał , ajjjjj radochę miałam wielka i moj Syn też ..

Gosiu.. Bardzo ciężko go dogonić .. Wprawdzie delektował sie tylko wiciokrzewem , ale raz siedział po stronie mojej raz sąsiada , raz z lewej raz z prawej .. Zadyszki prawie dostałam
gierczusia 21:03, 05 wrz 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Elu jutro nie mogę jechać idę na dożynki-taką impreze działkową,a swoją drogą muszę uporządkować moja działkę dużo rzeczy wyrzucić ,bo u mnie się tak zrobiło jak u ciebie na tej łące za płotem jeden wielki bajzel.
Jakbym pojechała na te targi napewno bym głupot nakupowała.

Szkoda Bogusiu ..no ale trudno, rozumię.. Ja też jadę bardziej z ciekawości , zobaczyć co tam mają , niź kupować .. Zdam Ci póżniej relację

Buziole

Ps..jakoś mi sie wierzyc ,że u Ciebie bajzel....
baraga1904 21:04, 05 wrz 2014

...chyba nas wszystkie na wiosnę chiniole zaatakują też mam w kartonie China Town...
...zdjęcia opuchlaków fuj - zbereżniki tak publicznie no mała orgia wręcz...
wianek też ładny...chyba muszę rozejrzec się za jesiennym...
...koszmarny ten tydzieńw pracy, nie umię wskoczyc na odpowiednie tory...kruca fix....

gierczusia 21:20, 05 wrz 2014

baraga1904 napisał(a)
...chyba nas wszystkie na wiosnę chiniole zaatakują też mam w kartonie China Town...
...zdjęcia opuchlaków fuj - zbereżniki tak publicznie no mała orgia wręcz...
wianek też ładny...chyba muszę rozejrzec się za jesiennym...
...koszmarny ten tydzieńw pracy, nie umię wskoczyc na odpowiednie tory...kruca fix....

A wiesz ,że ja w końcu tych chinioli nie kupiłam ..wydawały mi sie odpowiednie do pierisa..ale w końcu...kupiłam Andżelikę ... Zobaczę jak się bedzie sprawować , bo z krokusami zaliczyłam popisową wpadkę
Opuchlaki .. Nooommm, zbereżńiki .. I to tak jeszcze w dzień .. Nie mogły sobie tego na noc zostawić ??..tylko kto by je wtedy obfocił ??

Zatrwian wpadł mi w ręce w trakcie feralnej wyprawy do Tychów .. Stwierdziłam ,że to już końcówka zatrwianu i musze zrobić z niego użytek

Też nie umie sie pozbierać w tej robocie .. Na dodatek mam az dwie klasy pierwszaków ..minie wrzesień zanim zaczna zachowywać sie jak ludzie .. A nie jak gorille

Ściskam , trzymaj się i nie daj sie wykończyć
AgnieszkaW 21:39, 05 wrz 2014

Fajnie uchwyciłaś tego motylka - furczaka. U mnie też są, zawsze im się z ciekawością przyglądam, bo takie niecodzienne są. Pozdrówka
Mala_Mi 23:56, 05 wrz 2014

Ela brawo za dobre fotki. Chociaz przy opuchlakach to lepij jakby ich nie było.
gierczusia 10:36, 06 wrz 2014

EPODLAS napisał(a)
Zatrawiankowy wianek bardzo ładny. Tylko pozazdrościć zdolności. Lubię wianki na drzwiach, zawsze wieszają na święta, a tu proszę, późne lato i piękny wianek.

Bożenko .. Gdziesik mi zginął Twój post , wiec sorry ,że dopiero teraz ... Liczę na wyrozumiałość

Ja bardzo lubię wianki i w zasadzie cały rok mam wianek na drzwiach .. Do tej pory był wiosenno letni z budką lęgową zieloniutką .. Ale kiedy jesień zaczęła sie zbliżać wielkimi krokami , to stwierdziłam ,że to dekoracja lekko " passe ".. I tak pojawił sie wianek zatrwianowy .. Uwielbiam robić wianki , to jakiś rodzaj terapii zajeciowej dla fffariatów ( w moim przypadku ) zaraziłam wiankowo już pol osiedla i też mają
gierczusia 11:43, 06 wrz 2014

Sebek napisał(a)
Wianek po prostu świetny, jego koszt tez - nie wliczając benzyny A z cebulami poszalalaś - nigdzie u nas nie mogę dostać Queen of the night... Widziałem jedynie w Silesi CC, ale drogie

Sebek .. Teraz to se podśmiechujki z tej wyprawy robię ,ale jak miałam telefon w ręce i konieczność dzwonienie dla eMusia , to to ffcale zabawne nie było

Czekajjjj, w Silesiii było drogoooo ???.. Seriooooo ??.. Niemożlwe

Ps..jak zobaczę to dam znać
gierczusia 11:45, 06 wrz 2014

Mala_Mi napisał(a)
Ela brawo za dobre fotki. Chociaz przy opuchlakach to lepij jakby ich nie było.

Dzieki za komplimenta .. Choć fotka fruczaka mało mnie zadowoliła .. Będe zaś polować na niego , przetestuję wszytskie możliwe tryby w aparacie .. Bo żeby złapać małe , ruchliwe i prawie po ciemku to jest wyzwanie przy takim aparacie jak mój.

A przy opuchlakach ,to lepiej żeby nie było zdjęcia ??.. Czy opuchlaków ??

Ściskam
gierczusia 11:46, 06 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Fajnie uchwyciłaś tego motylka - furczaka. U mnie też są, zawsze im się z ciekawością przyglądam, bo takie niecodzienne są. Pozdrówka

Aga .. Ja go widziałam pierwszy raz .. Jest naprawdę śliczny .. Moje zdjecie kompletnie nie oddaje jego uroku ..mam nadzieje ,że jeszcze kiedyś mnie odwiedzi.. Buziole