Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Juzia 21:37, 14 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Bo mi głupoty po głowie chodzą ???

Bo tyle postów naprzaskanych!!!
eliza3 21:49, 14 wrz 2014

gierczusia napisał(a)
Joluś , Bogusiu...

Z bukszpanami to nie jest łatwa sprawa..chroniczny brak a ceny wysokie .. Ja dodatek byłam w sobotę u Kapiasa i przynajmniej połowa buksów była chora .. Wyglądały paskudnie , nas bolały serducha że tyle kasy poszlo w las... Obok zaś były posadzone obwódki z tujek .. Pikne , zdrowe, sztywne ..o cenie nie wspoomnę ...

Też byłam w sobotę u Kapiasów... pewnie się minęłyśmy, chociaż się rozglądałam czy kogoś znajomego nie widać
Tak jak Ty zwróciłam uwagę na niskie żywopłotki z tujek w angielskim, wyglądały znacznie lepiej niż bukszpanowe.
AgnieszkaW 22:02, 14 wrz 2014

Czytam tu, że buki i wiązy to fochy robią w ogrodzie, a u mnie buki rosną najpiękniej. Nie zrzuciły jeszcze ani jednego listeczka, w przeciwienstwie do brzózek yungii, które już połowy liści nie mają... Eluś, dobrze, że z oczkami już lepiej Buziaki
nicol21 00:21, 15 wrz 2014

Wianek piekne, czy mialas jakis podklad czy tylko kwiaty? Ale wg mnie rewelacyjna robota!

Z exotic emperor.....bedzie pani zadowolona ja bardzo bylam I teraz bedzie tego duzo. oj za duzo!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Urszulla 03:31, 15 wrz 2014

eliza3 napisał(a)

Też byłam w sobotę u Kapiasów... pewnie się minęłyśmy, chociaż się rozglądałam czy kogoś znajomego nie widać
Tak jak Ty zwróciłam uwagę na niskie żywopłotki z tujek w angielskim, wyglądały znacznie lepiej niż bukszpanowe.

To ciekawe co piszecie i jakiś optymistyczny wariant dla mojego szpalerku ze szmaragdów. Muszę chyba to zobaczyć
boguslawa_ma... 07:50, 15 wrz 2014

Mówisz że z buszpanami do wiosny poczekać,to poczekam na wiosnę w OBI były stożki i tam chyba kupię bo są uformowane,a jak się kupi kopane to przy moich zdolnościach nie wiem co by wyszło
gierczusia 09:30, 15 wrz 2014

Poranne buziaki dla Was z mikro - ogrodu

W mikro już zaczyna sie poranny ruch

Maluchy już zgłodniały po nocy i wyszły na polowanie

Inni już pracują " na chlebek z masełkiem "

A jeszcze inni...leżą sobie na bułach i zażywają relaksu w cieniu mojej hortensji .. Hola, hooola..a opłata za nocleg ??

Kosmiczna kapsuła ratunkowa - antygłodowa .. Ciekawe czy sikorki ja zaaakceptują w takiej formie

No i na koniec..tojeść rozesłana aurea..piękna .. Fascynuje mnie ten niesamowity kolor i przepiękny pokrój...dajecie wiarę ,że to cudo rośnie u Ulki jako chwast?? Za płotem ??.... Nooo ja to tez bym kciała mieć takie chwaściory

Buziaki i miłego tygodnia

Ps. U nas słońce

Ozz 17:08, 15 wrz 2014

Zaglądam ale będę mieć chyba duuuże problemy z nadrobieniem

Jeszcze trochę foteczek, pliz?
Pszczelarnia 17:18, 15 wrz 2014

A moje nie są tak pracowite. Genialne zdjęcie.
Milka 17:36, 15 wrz 2014

Też tę tojeść uwielbiam, dostałąm od Justyny, cudowna jest