No ja nie mówię, że nie był w ogóle znany, ale jak sam piszesz jest to kilka ogrodów - a według mnie teraz chyba w każdym ogrodzie pojawia się bukszpan
Powiem Ci Danusiu, że ogrodowisko jednak może mieć wpływ na taką sprzedaż.
Wydaje mi się, że dopiero dociera do nas moda na bukszpanowe obwódki i inne rzeczy z bukszpanu w ogrodach. Skoro piszesz, że masz kilkaset tysięcy wejść na stronę nie wliczając forum, to widać zainteresowanie ogrodami - i to jest super. W mojej wsi według mnie więcej osób zaczęło dbać o przydomową zieleń.
A jak człowiek popatrzy na Twój ogród i realizacje to według mnie chce mieć coś podobnego u siebie, jak hortensje w donicach, bukszpanowe obwódki itp.
Nigdy nie wiadomo co życie przyniesie. Trzeba się otwierać na świat, to się dostaje coś w zamian, też o wielu rzeczach nigdy nie marzyłam ani ociupinkę. Sebek, jeśli chcesz to mogę Ci trochę podoradzać w sprawie kuchni.Mam już jakieś tam pojęcie w tej kwestii
W sumie mam koncepcję, ale to raczej nie miejsce na takie rozmowy
Nigdy nie wiadomo co życie przyniesie. Trzeba się otwierać na świat, to się dostaje coś w zamian, też o wielu rzeczach nigdy nie marzyłam ani ociupinkę. Sebek, jeśli chcesz to mogę Ci trochę podoradzać w sprawie kuchni.Mam już jakieś tam pojęcie w tej kwestii