Dziękuję Kasiu
A jeśli o kolorkach mowa to miały być różowe angelique a wygląda na to że oszukane. Czy one będą różowe bo wyraźne na żółte mi wyglądają
Pewnie zwróciliście uwagę, że moje drzewka często mają założoną na pniu siatkę- oto powód, który poza drapaniem drzew i notorycznym uszkadzaniem powojników w czasie wspinaczek zajmuje się też porywaniem klapek
Z innej beczki- moja podwyższona rabata
I w oczekiwaniu na Anabelki( na razie ledwo widoczne za obwódką z bukszpanu, razem z nimi inny dereń- będzie kwitł w tym roku pierwszy raz ( pączki jeszcze za małe do prezentacji)
Bardzo Ci dziękuje no i już mam) U Ciebie widziałam wielką radość z tulipanowca tj.pąków, tez co roku wyczekuję i cos mi się wydaje, że i u mnie są pąki?? Jak myślisz?
Nie myślałam wczesniej, że gdzieś będę prezentować swoj ogród, dlatego mam dosyć ubogą dokumentację fotograficzną, postaram się to nadrobić w tym roku
Dzisiaj w oczekiwaniu na deszcz ( wg prognozy telewizyjnej!) cyknęłam te fotki
No to czas pochwalić się wczorajszymi i dzisiejszymi zakupami Wczoraj w szkółce dokupiłam jeszcze dwie turzyce, mąż kupił mi stożkowego bukszpana no, a dzisiaj na giełdzie w sumie wielkiego wyboru nie było, więc kupiliśmy tylko poziomki, 2x porzeczka czerwona, 2x porzeczka czarna i nie mogłam się oprzeć azalii
Życzę wszystkim słonecznej niedzieli, u nas piękna pogoda i kolejny tulipanek zakwitnął, tym razem w kolorze czerwieni