Buczki są cudne. Mogłabym mieć ich szpaler, gdybym robiła od zera. A tak mam mieszankę drzew i dopiero niedawno zaczęłam doceniać monotematyczne nasadzenia
Haniu, musisz się koniecznie wiosną przypomnieć. Dostaniesz na pewno
Dzielić się nie musisz
Wszystko się bujnie rozrasta... W przyszłym roku muszę postawić na trawy
Koniecznie zwiększę ilość miejscówek na trawki
Hani, jak ci się chciało liczyć cebulowe?
ja nie mam pojęcia, ile posadziłam, ale za dużo tego nie ma. Mam małe rabatki. Niemal na każdej coś się znajdzie wiosną
Haniu, musisz się koniecznie wiosną przypomnieć. Dostaniesz na pewno
Dzielić się nie musisz
Wszystko się bujnie rozrasta... W przyszłym roku muszę postawić na trawy
Koniecznie zwiększę ilość miejscówek na trawki
Ten mały buczek, to pikuś. Liście już zrzucił. Za to teraz miedzią się barwi większy buczek. Cudny jest o tej porze.
Niestety fotek teraz nie będzie. Bo z telefonu piszę. A dostęp do kompa będzie później. Wtedy estawię mojego większego buka - doczekał się sesji
Dziś rano opadała mgła. Na około było mlecznie. Chwilę potem osiadła na roślinach szadź. Temperatura rano -6 stopni. Więc widać było zmrożone krople wody
Godzinę później wszystko stopniało...
Wszystko się zgadza Iwonko ogród teraz dużo ładniejszy, ma moc
Tak dzisiaj patrzę na tą jesień i jaka ona cudna,kolorowa,zwłaszcza w słonku, które na krótko wyjrzało...to, co było zielone, to teraz w barwach...gdyby je tak przenieść do lata...
No wąlśnie wszystko zależy od tego co fachowiec na to ... pewnie mnie wyśmieje.
Bo o ile kładzie się płyty betonowe w trawniku z przerwami o tyle z kostką chyba jednak jest inaczej ... plyta jest jedną większą masą a kosteczki są małe ... będą sie rozchodzić ... chyba, że stosuje sie jakieś wzmocnienia blaszane mocowane w ziemi takie a la ekobordy?