z nawożeniem trzeba jeszcze poczekać, według mnie za wcześnie, jak zobaczysz pęczniejące pączki (z góry przepraszam za określenie wówczas podlewaj rozcieńczonym florowitem. Najlepiej kupić taki baniaczek 5 litrowy florowit uniwersalny i nawozić dolistnie.
heloł moje jeszcze można powiedzieć nie zaczęły bo ziąb jak chusteczka, niby od niedzieli miało być cieplej, a tu znowu zimno nadają... dzisiaj za to wypatrzyłam dwa pąki irysów, wystartowały w dziwny sposób przed wszystkimi
acha zobacz niby takie małe kwiatuszki a jaką mają moc, skoro poprawiają nastrój...
Piękne zakupy!!! muszę podjechać chyba do Obi może stokrotki będą bo u mnei to bieda kwiatowa jeszcze w ogrodniczych...
ja bym obstawiała jedną jakoś tak mi się wydaje że jeśli szpalery to nieparzyste. śliwa to spore drzewo, tzn korona jet spora, moja sadzona latem 2012 jako mały patyczek ma w tej chwili około 2 metrów średnicy. Dałabym jedną jako akcent kolorystyczny na tle tych thuj, a dołem to co planowałaś. Nie będzie efektu przytłoczenia a i drzewko będzie się ładnie odbijać na tle zieleni
jak ja lubię takie wyznania podziwiam za chęci czytania. Tuje były sadzone albo co 50cm albo 70 dokładnie nie pamiętam, ale obstawiam, że raczej co 50cm. Skoro jestem wielką inspiracją to zapraszam do zaglądania