Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

iwoncia 12:58, 13 mar 2015

Witam
przeczytałam wszystko od a do z i powiem że była to dla mnie czysta przyjemność odskocznia w zimowe dni. Przepiękny ogród jestem pod wielkim wrażeniem efektu biorąc pod uwagę że zaczynałaś o zera i minimalnej wiedzy o ogrodnictwie. Super bomba kokos
mstrzes 13:28, 13 mar 2015

ana_art napisał(a)
3 śliwy na 4 metrach???? Wydaje mi sie zbyt gęsto

O widzisz, to kolejna nauka
Będą w takim razie 2.
Asiuniaa 14:24, 13 mar 2015

Anetka powiedz mi Twoje hortensje te pod domem to ilu letnie są? W tamte lato ile miały? Jak dawno je kupiłaś i ile miały wtedy? Zastanawiam się czy kupić 2 czy 3 letnie
ana_art 14:50, 13 mar 2015

bebeautiful napisał(a)
Witam serdecznie Jestem tu nowa, przeczytałam cały pani wątek i jestem pod wielkim wrażeniem pani ogrodu. Jest przepiękny, podziwiam ile pracy pani w niego włożyła. Od pół roku po cichutku śledzę pani ogród, oglądam zdjęcia, czytam wszystko od dechy do dechy i nie mogę się oderwać
Dopiero zaczynam swoją przygodę z ogrodem dlatego mam małe pytanie, czy pamięta pani w jakich odstępach sadzone są tuje od siebie, nie mogę odszukać tej informacji, wiem, że były mocno ratowane ale nie pamiętem czy podawała pani odległość między nimi. Tak czy inaczej jest pani moją wielką inspiracją i dzięki pani wiem że chcieć to móc Pozdrawiam cieplutko
jak ja lubię takie wyznania podziwiam za chęci czytania. Tuje były sadzone albo co 50cm albo 70 dokładnie nie pamiętam, ale obstawiam, że raczej co 50cm. Skoro jestem wielką inspiracją to zapraszam do zaglądania
ana_art 14:51, 13 mar 2015

iwoncia napisał(a)
Witam
przeczytałam wszystko od a do z i powiem że była to dla mnie czysta przyjemność odskocznia w zimowe dni. Przepiękny ogród jestem pod wielkim wrażeniem efektu biorąc pod uwagę że zaczynałaś o zera i minimalnej wiedzy o ogrodnictwie. Super bomba kokos

takie wyznania w piątek 13 i to w taki ziąb jest jak miód na serce
ana_art 14:55, 13 mar 2015

mstrzes napisał(a)

O widzisz, to kolejna nauka
Będą w takim razie 2.
ja bym obstawiała jedną jakoś tak mi się wydaje że jeśli szpalery to nieparzyste. śliwa to spore drzewo, tzn korona jet spora, moja sadzona latem 2012 jako mały patyczek ma w tej chwili około 2 metrów średnicy. Dałabym jedną jako akcent kolorystyczny na tle tych thuj, a dołem to co planowałaś. Nie będzie efektu przytłoczenia a i drzewko będzie się ładnie odbijać na tle zieleni
ana_art 14:56, 13 mar 2015

Asiuniaa napisał(a)
Anetka powiedz mi Twoje hortensje te pod domem to ilu letnie są? W tamte lato ile miały? Jak dawno je kupiłaś i ile miały wtedy? Zastanawiam się czy kupić 2 czy 3 letnie
a Pan Bóg raczy wiedzieć nie mam pojęcia ile miały w dniu zakupu. U mnie rosną jak większość roślin od 2012
bebeautiful 15:26, 13 mar 2015

to w takim razie wypośrodkuję i tuje posadzę co 60cm i pomyśleć, że chciałam sadzić co 80cm dziękuję za pomoc. Będę zaglądać codziennie
olga_ 16:56, 13 mar 2015

Zaglądam i podziwiam poczynania, nie mogę sie doczekać Twoich i swoich tulipanów. Moje mają już niezłe liściory
Madzenka 19:34, 13 mar 2015

Helloł u mnie krokusy przekwitają..... Jeszcze kilka wielkokwiatowych i ruszą narcyzy !