Zerknijcie proszę na moje różaneczniki
kwiatami mnie nie zaszczyciły jeszcze
są takie jakieś wymarnowane i nie wiem co zrobić, żeby je odżywić i zachęcić do kwitnienia
chyba powinnam je przesadzić bo rosną blisko drzew i pewnie mają za dużo cienia
Życzę Wam Kochani,
aby te Święta Wielkanocne wniosły do Waszych serc
nadzieję, spokój, ciepło, chwilę zadumy ale i wiosenną radość i świeżość.
Wesołych Świąt
Wielkanoc niesie radosne chwile,
źdźbła świeżej trawy, pierwsze motyle.
Czas to właściwy i doskonały,
aby życzenia do Was poleciały:
smacznego jajka, drożdżowej babki,
i pysznej jarzynowej sałatki.
taki żywopłocik mi się podoba (tylko większe powierzchnie pomiędzy) i może wylewające się z niego kwiaty, ale nie wiem czy to w moim ogródku na wsi będzie dobrze wyglądało, co o tym sądzicie?
ach....... jakie piękne zdjęcia mi wrzuciłaś, marzę o czymś taki. Dziękuję za odwiedzinki i rady, zastanawiam się teraz może nad podzieleniem jakoś tej mojej skarpy, bo ona jednak jest olbrzymia, może rządki z bukszpanów, ale to znowu będzie bardziej formalnie, nie mam pojęcia co robić może przez święta coś wymyślę.
Te całe zielone to niezawodny Long White. Reszta ma żywo zielone listki tylko tam, gdzie były przykryte igliwiem - pozostałe wystające spod kołderki igłowej zmieniły barwę na brązowo-zieloną.
Widzę, że chyba zaszalałam z tymi odstępami między krzewinkami... Myślicie, że powinnam dosadzić pomiędzy nimi więcej roślinek..? Mam takie mikro sadzoneczki ukorzenione w zeszłym roku, tycie to takie, ale może się rozrośnie szybko.
Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół.
Też nie miało Cię kiedy połamać!! Przed samymi świętami!
Nooo dooobra- wiem, że to nie śmieszne... Ja właśnie po przeziębieniu (nabytym przy myciu okien) się podniosłam...
Zdrówka życzę Juziu i WESOŁYCH ŚWIĄT