To fotka z września 2013. Moje sadzonki miskanta chińskiego nn. Wysiew wiosna (marzec 2013).
Tu 2014r. Ten miskant to ten najwyższy przy borodwej dalii.
A tu jesienna fotka juz z kwiatostanami.
Myślę że w tym roku fajnie się już rozrośnie. I zachęcam do wysiania zebranych nasionek
A ja patrzę na fotkę z zakupami i próbuję na pudełku za nasionkami doczytać z jakiego sklepu zamówiłaś te nasionka I nijak nie mogę doczytać...
Dopiero po chwili zaskoczyłam, że to "hydrożel"
I nie blondynka ze mnie
Tak się złożyło, że moje imieninowo-urodzinowe chwile spędziłam w szpitalu, już jestem w domu i cieszę się, że wyniki są jakie są, wiosnę zastałam w domu, i prezenty mi zakwitły...wazonik i ciemiernik od Kasi, a latarenka od mojej współpracownicy przyjaciółki Beani
Lampy naftowe ponad 100 letnie. Jedna jak widać nie ma klosza, jedna ma klosz nieoryginalny, a jedna dorobioną blaszaną pokrywkę ze szklanego słoika po kremie nivea
Na koloszu tej lampy widac wygrawerowany napi ,logo firmy- ta lampa to dawne światło "stop"
Kasia bardzo dobry wybór czaiłem się na takiego ale trafiałem na zaporę cenową
jodła szlachetna Glauca dwa lata stała prawie w miejscu zanim ruszyły korzonki ostatnio dostaje doigielnie i są efekty
jest taki pięknie wybarwiony jałowiec Blue Heaven dorasta do 2,5m najbardziej niebieskawy z tego typu, u mnie rośnie obok tego złocistego pasują do siebie
nie choruje i nie kłuje