Proszę Pani tu jest jakby pięknie!!! A tulipany mam chyba takie same, to są te co się martwiłaś, że są czerwone? One wpadają w taki róż jak się rozwiną, bardzo ładnie świecą, nie sposób przejść obok nich obojętnie.
Jeszcze obowiązkowe karmienie w wolierze- Sylwia była ostro zajęta ja robiłam fotki. Ptasie były zestresowane moją obecnością, nie chciały się witać z Sylwią dziobem w dziub
Zapraszam na niedzielny spacer po ogrodzie Sylwi i Wojtka
WIOSNA - donice pierwsze zwracają uwagę kwitnącymi tulipanami i ciemiernikami niespotykanej wielkości. Poza tym wysiewanie się ciemierników zapowiada ich łany w przyszłości, a chce się ich więcej
Póki co kwitnie, posadzony w donicy I w tunelu razem z orzechem Jacek.
Jakim sposobem one mają się przyjmować skoro główny korzeń palowy I boczne korzenie stabilizujące odrąbane... dlatego może w donicy będzie miał większe szanse?
A pomidorowo, też coś się dzieje pomidory maja się dobrze, tydzień po posadzeniu, jest ok trzy krzaczki mają pierwsze kwiaty tylko doniczki czekają na spisanie nazw, odmian pomidorów, dlatego tam leżą, jeszcze
Kochani, przepraszam, że nie odpowiem na Wasze miłe wpisy
Jak znajdę (może jutro) więcej czasu to zrobię większą fotorelację
W Kamiennym feeria barw, wprawiająca w znakomity nastrój
Pogoda dziś piękna. Ptaszki trele dają głośne. Mam 2 dzień wolny z 3 w jednym kawałku.
Byłam na rowerku , rosołek sie pichci. Ogród obeszłam a teraz leżę na tarasie