Ale śliczne słoneczko dzięki tak już lepiej ale dziś też chlapnę na noc c cośtam nie odpuszczam U mnie też nadciąga nadciąga cały dzień i nic ani kropla dobrze że się wyrobiłaś Buziolki Trzasnęłam fotki tak tylko szeptam
Jako, że zasadniczo jest to wątek mojej Ż., to staram się zbyt mocno nie udzielać aby nie "zadymiać" krajobrazu. Ale dzisiaj wrzucę parę zdjęć zarówno dlatego, że robione przeze mnie jak i pokazujące min. moją część ogrodu.
Moja duma i radość - nektaryna kwitnie i zapowiada urodzaj
A tak ta sama nektaryna owocowała 2 lata temu i mam nadzieję, że w tym roku znów da popis
A tu na pierwszym planie brzoskwinka, która w zeszłym roku straaasznie chorowała, ale walczyłem o nią jak mogłem i chyba się udało, bo kwitnie pięknie!
Black Tulip z mojego ujęcia.
Cudowna ta magnolia! Kiedyż moja będzie taka wielgachna? Wiem, wiem, mam jej dać ostatnią szansę, ale aż mnie skręca przy porównaniu
No i tulipkowy pokaz się zaczyna!
Doczytałaś o środku? Przepraszam, że z takim opóźnieniem.
Witaj, nawet nie wiesz jak się cieszę, że do mnie zaglądnęłaś i mam kolejną osobę do pomocy - razem zawsze raźniej Właśnie dzisiaj tak cały dzień kombinowałam i jedno wiem na pewno, że wszystko będzie połączone w całość, bo faktycznie takie wysepki ładnie nie wyglądają...Widzę, że Ty poszłaś na całość z wytyczeniem lini Na razie zakończę przy tej drugiej, bo dalej muszę dokupić tuje i zakończę ją tak, żebym później mogła iść dalej aż do narożnika działki. Szkoda, że jak zwykle zrobiłam od tyłu, bo niepotrzebnie ściągałam tak szeroko trawę, ale zrobię tak jak piszesz, dziury załatam darnią z pod tuj. Dziękuję za pomoc
Koperkowa przyjechała z paczkami , fajnie bo zawsze człowiek ciekawy jak zakwitnie. U mnie paki jeszcze nie pękają jest jednak zimno nawet trawa nie rośnie .Tylko ten Staccato sie wyrwał przed szereg.
Asiu - dzięki w imieniu ogrodu.. coraz bardziej napakowany I jedno drugie wypiera.. takie prawo dżungli.
Ola - jestem załamana ilością tego dziadostwa. Ale bez walki się nie podam.. i nie będzie to walka tylko wręcz. Tak tragicznie to miałam tylko jak był to ugór.
Magda - nie ma za co.
Mysz, Karola.. i inni
Obrazki chyba mi sie skończyły.. trawnik już lepszy.. eM wykosił Wiśnia różowa sie robi.. foto z rana, teraz jest bardziej zaawansowana.