Ewo 777 musisz uzbroić się w cierpliwość Wiele u nich osób zamawia rośliny więc to pakowanie pewnie trochę potrwa

U mnie też są ciemierniki w ogrodniczych ale mi się nie podobają więc cały czas szukam Bliżej świąt będzie duży wybór na giełdzie kwiatowej
Juzia co prawda nadgodziny u mnie w pracy się skończyły ale zaczęła się ,,praca,, w ogrodzie Jeśli tylko pogoda pozwala spędzam w nim każdą wolną chwilę
Agnieszko Admete pogoda dzisiaj w kratkę u Ciebie pewnie też bo mieszkamy nie tak daleko od siebie W ogrodzie nic nie udało mi się zrobić bo szalałem na zakupach

Pozdrawiam
Ewo Nallar fajnie że wróciłaś

Konewka prawie pełnoletnia i cały czas sprawna Po napełnieniu wodą waży sporo ale ma swój urok i bardzo ją lubię Mrówka cały czas towarzyszy mi podczas prac w ogrodzie Jak wejdzie w kadr to ją mam ale żeby tak pozować do zdjęć to mogę sobie tylko pomarzyć
Agnieszko Napia zarówno bratki jak i stokrotki maja swój urok Wszystkiego u mnie po trochę Każdy zakątek ogrodu ma przypisane inne rośliny
Agatko tulipany nieśmiałe bo dopiero czwarty dzień za zewnątrz Do tej pory siedziały sobie w gospodarczym Przedwczoraj zostały zasilone i widzę że powoli rozkładają się im listki Na kwiaty trzeba będzie jeszcze trochę poczekać
Ewo Pszczółko dziękuję Twoje w szklarence prezentują się genialnie