Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Ogród Magdalenka 14:03, 23 kwi 2012

Do góry
Irenka, to ile Ty jeszcze masz tych zdjęć, ze u każdej inne wstawiasz ? Ale fajnie !
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:38, 23 kwi 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Od prawej: Irenka, Noemi, Wieloszka, Marzenka. Aga dojechała później.

Dziewczyny, ależ jestem z Was zadowolona, że się zorganizowałyście, no i takie wspaniałe spotkanie. A Wy - brak słów, takie śliczne że nie wiem co. A te uśmiechy

No i nie sposób pominąć płaszcza Irenki i jej butów, jeśli nikt nie zwrócił na to uwagi

a teraz lecę szukać kubeczków

Danusiu, dzięki za uznanie niebawem będą namiary i możliwości zakupu
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:37, 23 kwi 2012

Do góry
Borbetko, bo my jesteśmy takie energiczne !
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 12:35, 23 kwi 2012

Do góry
No i cofnęłam się kilka stron, żeby obiecane fotki brzóz pooglądać i innych nowych nasadzeń i zmian i co??? I lipa!!! Oj koleżanko, musisz nadrobić zaległości, ale bez wymówek Kubeczki kubeczkami, ale fotki muszą być
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:28, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Oj Irenko ale fajnie się z Tobą gadało. Zapominiałaś nam wykład z wychowania M zrobić!!! Ty sbie wracasz do domu, robota wykonana a ja od sprzątania w kuchni musialam zacąć... Szkolenie please

Mnie też się super gadało a wykład przy Marcinie nie wchodził w rachubę:!!!

Nastepny razem wyślę go na spacer i wtedy też się doszkolę, choć w zasadzie nie mam na co narzekać

Ha, ha twój Marcin wspaniały, faktycznie nie masz co narzekać, no i taką piękną biżuterię dostałaś, cudna
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:13, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Czy Marzenka na powyższym zdjęciu wyraża pełen SZACUN???

Marzenka na powyższym zdjęciu NIE POZUJE Bo stwierdziłyśmy, że nie mogą być wszystkie zdjęcia takie pozowane, więc to było niepozowane

Agnieszka ma rację, to nie pozowanie ale modelka i tak śliczna
Ogród Sylwii od początku :) 12:08, 23 kwi 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Ostateczna wersja ogrodu jest jak Yeti - każdy o niej słyszał, ale jeszcze nikt jej nie widział...

Domi - rewelacyjny tekst!!!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:06, 23 kwi 2012

Do góry
Domi, Gosia - załoga najfajniejsza z możliwych - ogrodowiskowa Zadziwia mnie ten fenomen - że osoby tak różne pod wieloma względami, mogą tak sobie "przypaść do gustu" jak to określiłaś Domi
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 12:03, 23 kwi 2012

Do góry
Domi napisał(a)
Czy Marzenka na powyższym zdjęciu wyraża pełen SZACUN???

Marzenka na powyższym zdjęciu NIE POZUJE Bo stwierdziłyśmy, że nie mogą być wszystkie zdjęcia takie pozowane, więc to było niepozowane
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:58, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Irenko, dziękuję Ci za tę fotorelację i tyle ciepłych słów . Zobacz zdjęcia robione na 2 i pół aparatu, a każdda z nas ma inne
Ale ta fotka poniżej to Ci się naprawdę udała !!!

Marzenka nie dowierza, więc schodzi do poziomu i ogląda z bardzo bliska a Madzia jeszcze coś tam zobaczyła i pokazuje palcem, czujne są

też tak myślę idealnie pokazuje zakręcenie ogrodowiskowe, a z Marzenki super modelka
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:56, 23 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Oj Irenko ale fajnie się z Tobą gadało. Zapominiałaś nam wykład z wychowania M zrobić!!! Ty sbie wracasz do domu, robota wykonana a ja od sprzątania w kuchni musialam zacąć... Szkolenie please

Mnie też się super gadało a wykład przy Marcinie nie wchodził w rachubę:!!!

Nastepny razem wyślę go na spacer i wtedy też się doszkolę, choć w zasadzie nie mam na co narzekać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 11:55, 23 kwi 2012

Do góry
Irenko, dziękuję Ci za tę fotorelację i tyle ciepłych słów . Zobacz zdjęcia robione na 2 i pół aparatu, a każdda z nas ma inne
Ale ta fotka poniżej to Ci się naprawdę udała !!!

irena_milek napisał(a)

Marzenka nie dowierza, więc schodzi do poziomu i ogląda z bardzo bliska a Madzia jeszcze coś tam zobaczyła i pokazuje palcem, czujne są

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:49, 23 kwi 2012

Do góry
abiko napisał(a)

Jak to Agi miałoby nie być?????? Musi być!!!
Niestety mnie nie będzie..rodzinka nie pozwoli na razie kombinuję jak tu na spotkanie do Danusi się wybrać.. ale któraś na 100% mi dowiezie

To daj wcześniej znać gdzie będziesz i czy któraś z Dolnego Ślaska będzie, to jakoś podam . Tylko muszę wiedzieć chwilę przed, żeby logistycznie to zaplanować. Teraz do 5 maja muszę machnąć takich około 25 sztuk. A chwasty rosną w ogródku.....nie chcą poczekać chwili
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:44, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Niestety mnie nie będzie..rodzinka nie pozwoli na razie kombinuję jak tu na spotkanie do Danusi się wybrać.. ale któraś na 100% mi dowiezie
Ogród Sylwii od początku :) 11:23, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Sylwia oglądam twoje przymiarki i za każdym razem się zachwycam mówisz, że tak długo będziesz zmieniała nasadzenia aż dojdziesz do momentu: jest ok, ale jak znam życie, zawsze będzie coś nie tak i będziesz udoskonalać obym się myliła

Dobrze, że mój M. tego nie czyta, bo jako wykonawca wszystkich ciężkich robót w ogrodzie, też ma nadzieję, że to się lada moment skończy Nieświadomość jest taka błoga...

No właśnie Mój M wczoraj stwierdził, że chciałby osiągnąć już ostateczną wersję ogrodu i nieśmiało zapytał czy może na to liczyć.... Przesadza biedaczek, przekopuje i przerabia od 7 lat... Mówi, że najbardziej denerwuje go ciągłe przenoszenie nawodnienia... No na pewno jest to uciążliwe.. współczuję mu bardzo..
Ogródkowe perypetie:) 11:15, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
9cm szpile na urodziny dzieci??? Niezła jesteś !
plan był taki, że przyjdę, siądę i koniec...a tutaj mi zwiedzanie akwariów urządzili..wszyscy rodzice się zmyli zostałam ja i mama solenizantki.. wyjścia nie było, chodziłam za dziećmi Raz się człowiek "wylaszczy" jak to swierdziła koleżanka i taka wtopa Ach..mój wyjazd do Ciebie stoi pod znakiem zapytania...wszystko będzie zależało od tego czy będę miała opiekę dla dzieci..
Ogródkowe perypetie:) 11:01, 23 kwi 2012

Do góry
9cm szpile na urodziny dzieci??? Niezła jesteś !
Przedogródek Agniechy973 10:44, 23 kwi 2012

Do góry
My tam gadu, gadu, a Wy tu dziewczyny ostro planujecie . Aga cisy super, ale znam ten ból - najpierw kupić, a dopiero potem szukać dla nich miejsca... Mi osobiście podoba się miejsce XXX lub przy ławeczce, ale to Wy z Magnolią jesteście tu specjalistkami
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:43, 23 kwi 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Jak wcześniej będę znała liczbę osób, mogę namalować. Tylko potrzebuję kilku dni
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:38, 23 kwi 2012

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies