Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 11:47, 23 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)
Oj Irenko ale fajnie się z Tobą gadało. Zapominiałaś nam wykład z wychowania M zrobić!!! Ty sbie wracasz do domu, robota wykonana a ja od sprzątania w kuchni musialam zacąć... Szkolenie please

Mnie też się super gadało a wykład przy Marcinie nie wchodził w rachubę:!!!
kaisog1 11:52, 23 kwi 2012

Super spotkanie się dobyło Jak ja lubię patrzeć na takie uśmiechnięte miny. Przecudowne kubki, gratuluję autorce zdolności
Mala_Mi 11:53, 23 kwi 2012

ana_art napisał(a)
ja pierdziele ale fajne spotkanie i jakie fajne z Was laseczki z uśmiechami od ucha do ucha. A Agnieszka z Marzenką jakie do siebie podobne Zazdraszczam fajnego spotkania. Czy te bukszpany przed którymi padła na kolana Marzenka to te Wasze Wrocławskie?

Też to kiedyś stwierdziłam..jak kupowały bukszpany Tzn, że podobne jak siostry... i te fotki dalej mnie utwierdzaja w przekonaniu, że ........ podobne
Milka 11:54, 23 kwi 2012

Bogdzia napisał(a)
Irenko trochę Ci podokuczałam u siebie ale to były żarty, spieszę powiedziec że świetnie wyglądałaś, pozostałe dziewczyny również (ale im nie dokuczałam).Bardzo ładna z Ciebie babcia, no nie mogę sobie odmówic tego słowa choc na babcię absolutnie nie wyglądasz. Tak jest jak napisała u Wieloszki Ania że wyglądacie jak dwie pary sióstr, jedne blondyki , drugie brunetki. Pozdrówka.

Lubię twoje dokuczliwe żarty, bo świadczą o dużej inteligencji i wyrafinowanym poczuciu humoru
bardzo mi miło słyszeć, że obalam mit stereotypów o babci to dla mnie mega komplement
buziaki
Wieloszka 11:55, 23 kwi 2012

Irenko, dziękuję Ci za tę fotorelację i tyle ciepłych słów . Zobacz zdjęcia robione na 2 i pół aparatu, a każdda z nas ma inne
Ale ta fotka poniżej to Ci się naprawdę udała !!!

irena_milek napisał(a)

Marzenka nie dowierza, więc schodzi do poziomu i ogląda z bardzo bliska a Madzia jeszcze coś tam zobaczyła i pokazuje palcem, czujne są

Milka 11:55, 23 kwi 2012

kaisog1 napisał(a)
Super spotkanie się dobyło Jak ja lubię patrzeć na takie uśmiechnięte miny. Przecudowne kubki, gratuluję autorce zdolności

Gosiu, naprawdę było super i do tego mamy piękne kubki
Wieloszka 11:56, 23 kwi 2012

irena_milek napisał(a)

Oj Irenko ale fajnie się z Tobą gadało. Zapominiałaś nam wykład z wychowania M zrobić!!! Ty sbie wracasz do domu, robota wykonana a ja od sprzątania w kuchni musialam zacąć... Szkolenie please

Mnie też się super gadało a wykład przy Marcinie nie wchodził w rachubę:!!!

Nastepny razem wyślę go na spacer i wtedy też się doszkolę, choć w zasadzie nie mam na co narzekać
Milka 11:58, 23 kwi 2012

Wieloszka napisał(a)
Irenko, dziękuję Ci za tę fotorelację i tyle ciepłych słów . Zobacz zdjęcia robione na 2 i pół aparatu, a każdda z nas ma inne
Ale ta fotka poniżej to Ci się naprawdę udała !!!

Marzenka nie dowierza, więc schodzi do poziomu i ogląda z bardzo bliska a Madzia jeszcze coś tam zobaczyła i pokazuje palcem, czujne są

też tak myślę idealnie pokazuje zakręcenie ogrodowiskowe, a z Marzenki super modelka
Milka 11:59, 23 kwi 2012

asc napisał(a)

ja pierdziele ale fajne spotkanie i jakie fajne z Was laseczki z uśmiechami od ucha do ucha. A Agnieszka z Marzenką jakie do siebie podobne Zazdraszczam fajnego spotkania. Czy te bukszpany przed którymi padła na kolana Marzenka to te Wasze Wrocławskie?

Też to kiedyś stwierdziłam..jak kupowały bukszpany Tzn, że podobne jak siostry... i te fotki dalej mnie utwierdzaja w przekonaniu, że ........ podobne

Macie rację, jest trochę podobieństwa może to przez bukszpany!!!
Domi 11:59, 23 kwi 2012

Czy Marzenka na powyższym zdjęciu wyraża pełen SZACUN???