Lubię twoje dokuczliwe żarty, bo świadczą o dużej inteligencji i wyrafinowanym poczuciu humoru
bardzo mi miło słyszeć, że obalam mit stereotypów o babci to dla mnie mega komplement
buziaki
Irenko, dziękuję Ci za tę fotorelację i tyle ciepłych słów . Zobacz zdjęcia robione na 2 i pół aparatu, a każdda z nas ma inne
Ale ta fotka poniżej to Ci się naprawdę udała !!!
Irenko, dziękuję Ci za tę fotorelację i tyle ciepłych słów . Zobacz zdjęcia robione na 2 i pół aparatu, a każdda z nas ma inne
Ale ta fotka poniżej to Ci się naprawdę udała !!!
Marzenka nie dowierza, więc schodzi do poziomu i ogląda z bardzo bliska a Madzia jeszcze coś tam zobaczyła i pokazuje palcem, czujne są
też tak myślę idealnie pokazuje zakręcenie ogrodowiskowe, a z Marzenki super modelka
ja pierdziele ale fajne spotkanie i jakie fajne z Was laseczki z uśmiechami od ucha do ucha. A Agnieszka z Marzenką jakie do siebie podobne Zazdraszczam fajnego spotkania. Czy te bukszpany przed którymi padła na kolana Marzenka to te Wasze Wrocławskie?
Też to kiedyś stwierdziłam..jak kupowały bukszpany Tzn, że podobne jak siostry... i te fotki dalej mnie utwierdzaja w przekonaniu, że ........ podobne
Macie rację, jest trochę podobieństwa może to przez bukszpany!!!