Wiem że tak jest dlatego próbuję u siebie jak mi się coś podoba mimo że co niektórzy mówią że nic z tego nie będzie. Jednak zawsze ciepłej na sercu i więcej nadziei na powodzenie gdy ktoś z podobnymi warunkami glebowymi czy klimatycznymi powie że u niego się udaje.
A co do warunków klimatycznych to znów mamy zlodowacenie
Na całej Polsce śnieg i ciągle pada.
A jak myślicie, dziś wpadłam na pomysł, żeby oddzielić sad żywopłotem z róży? Bardzo podoba mi się ich zapach i kojarzy mi się z moją babcią. Oczywiście w białym kolorze, bo u mnie będzie biel i fiolet cały dzień (no dobra, w wakacje to z 4h cienia rano) będą w słońcu. Kierunek zaznaczyłam na obrazku.
No i mnie zasypało kompletnie... Dwa tygodnie temu leżałam ma plaży pod palmą, myśląc sobie, że wrócę, ferie się skończą, luty krótki i zaraz będzie wiosna a tu masz... 9 km z pracy dzisiaj jechałam godzinę, potem godzina odkopywania się, a teraz wszystko płynie, bo jest plus i deszcz... ehhh...
Ale przyznaję, bajkowo wygląda ogród w śniegu
Biało i pięknie . I bez porównania lepiej niż szaro i buro . A w ostatnich dniach jeszcze sakramencko wietrznie.
Przeziębienia zadomowionego współczuję, niby niezbyt poważna choroba, a człowiek ledwo żyje …
Wiosna już za miesiąc! Damy radę .
Jeszcze jeden widoczek zza okna - no czyż nie cudnie?