Po dzisiejszej błyskawicznej rozmowie z Olą i Martą (dziękuję Wam dziewczyny ) wyklarował się narożnik Wyszło mi coś takiego Pod limki pójdą albo żurawki albo turzyce. Nad dereniami jako przedłużenie pęcherznic muszę się zastanowić, właściwie pomysł mi się podoba tylko nie wiem co z tymi borówkami bo dalej jest pas 5 serbów ; jak daleko te borówki powinny rosnąć od serbów (bo inna ziemia)? Chciałabym chyba tylko pięć sztuk tych borówek posadzone naprzemiennie w 2 rzędach więc miejsca nie trzeba dużo, ale nie wiem ? W realu wydaje się więcej miejsca niż na rysunku (chyba trochę za duże te kółka rysowałam) więc może wejdą i derenie i borówki
Tu zdjęcie z lata 2013 r. widok z domku dzieciaków w stronę domu i tarasu. Chciałabym zagospodarować też rabatę która znajduje się przed tarasem, a dokładnie w miescu gdzie stoi ławka na tarasie tzn. za nią od rogu lewego tarasu do momentu gdzie rośnie juka.Na działce mam kilka poziomów i narazie nie potrafię tego okiełznać choć wiem iż daje to możliwości do ciekawych rozwiązań.
Obiecałam że pokaże moje warzywkowe nabytki, ta, tam:
i stipa wysiana wczoraj wieczorkiem; wyczytałam że jak dobrze bedzie to dopiero za miesiąc może bedzie cos widać; szkoda ze tak dlugo trzeba czekać, bo ja z tych niecierpliwych