Muszę się rozeznać w swoim terenie, bo to teren w pobliżu Odry, dość nisko, a wały wysokie. Są rowy, dość dużo, ale nie w sąsiedztwie mojej działki. Wypytam sąsiadów i miejscowych speców od melioracji. Jeszcze tylko nie wiem jak ich znaleźć...
Nie tak buro znowu, mus częściej je przycinać, a właściwie ciągle, to będą biało-różowe, nie bure.
A ja dziś trafiłam 5 kul cisowych na kiju w niezłej cenie.
O...Sebcio w W-wie....? Dobrze Wam
Ten weekend przyzwoity to i mnie wcale nie dziwi, że dużo z nas pracowało. U mnie też były rewolucje ogrodowe całe dwa dni. Mogłaby jeszcze pogoda dopisać....
Musze wejść na wątek bukszpanowy i wrzucić kilka fotek...te chorujące bukszpany co to nie wiadomo czy miały fotoftyrozę czy takie krytyczne niedobory potasu, zaczęły odbijać...
Weekend sobotni minął w robocie w dzień, potem o 15 imprezka. Dziś rankiem wyjazd do babci Jasi i teraz mam gościa- Sebcia Pogoda dopisała, mam wrzosowate na nagranie z Mają na wtorek. Nie wiem tylko czy u GabiKa jest mama w domu
No ostatnim zdjęciu wyglądają na żywe
Ne przedostatnim po lewej stronie kuli sa podejrzane, jakby suche, kolor jakiś taki inny. Ale chyba żyją całe.
Podlej je dobrze - może były w markecie przysuszone.