Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

"W kolorze blue" 22:31, 10 cze 2016

Do góry
Marta posuń się, ja mam białe wino (czerwone mi ostatnio szkodzi) bo na kawę za pózno, piłam o 18

Ensata ekskluzywnie u Ciebie!

Ps. Pole lawendowe i róze zachwycaja i wiem ze w realu jeszcze 10 x lepiej wyglądają
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 22:21, 10 cze 2016

Do góry
Ojoj zaniemówiłam. Uwielbiam Twój ogród i ubolewam ze tak rzadko go pokazujesz? tworzysz niepowtarzalny indywidualny styl. Na widok róż wzdycham i Heritage nabędę droga kupna dla teściowej. A co jak u mnie nie będzie pnących to nie znaczy ze nie mogę jej podziwiać

Stipę od czasu do czasu podłej, nie może mieć teraz sucho bo lubią takie młode sadzonki uschnąć. Gdy sa wieksze to sie je przesadza nawet w srodku lata bez problemu

A moj przedstawiciel ma plusa
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:06, 10 cze 2016

Do góry
Czosnki z pustynnikiem dla Siakowej z niedzielnej wizyty we Wrocławskim Ogrodzie Botanicznym. Specjalnie zrobiłam zdjecia z przyciętych lisci czosnkow. Widziałam to juz kilka lat temu i robie moim czosnkom kazdego roku
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:01, 10 cze 2016

Do góry
Margarete napisał(a)

Dzieki, za rady
Uparłam sie i dzieki Ewie-Frezji znalazłam MW i juz zamówiłam
Dodatkowo do moich carrexów Paire Faire i innych ceglatych zamówiłam na inna część rabaty Lady Emmę Hamilton, ona tak miedziana powinna być..zobaczymy
Bużka!

Mysle z Lady Emma z Praire lub z carex bronze form to zachwycajace polaczenie. Kiedyś rabatę w takim kolorz sobie zrobie!

Munstead Wood musisz miec, mnie te roze witają codziennie przy powrocie z pracy. Są zachwycajace i tak obficie kwitna jak zadne inne
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:58, 10 cze 2016

Do góry
Gabisia napisał(a)
Madżenko, wpadnij do mnie na wątek. Specjalnie dla Ciebie wzięłam się w garść i porobiłam fotki.
I zestawienie różane

No wpadłam, oczy naciszyłam i ubolewam, ze tak rzadko swoje cudeńka pokazujesz!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:57, 10 cze 2016

Do góry
Inag, Mixtoorkq, Popcarol, Frezja pozdawiam
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:57, 10 cze 2016

Do góry
wiunia napisał(a)
Marzenko pięknie wyglądają kostrzewy na tle innego odcienia zieleni
Od trzech sezonów to również moja jedna z ulubionych trawek. Rozsadzam ją, bo lubi się szybko starzeć Przynajmniej w moim ogrodzie to zjawisko zaobserwowałam

Moja kostrzewa zaczęła dopiero trzeci sezon, mysle , ze w przyszłą wiosne będę musaiła ją podzielic. A na orzedplociu ma 4 lata i coś sucha w srodku ... Chyba powinnam ją była odmłodzic. No coż najwyzej nie będzie zdobic
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:55, 10 cze 2016

Do góry
ivo napisał(a)

Ivo moja sesleria jesienna i heufleriana jest sadzona pod koniec lata 2014 z maluteńkich sadzonek. Rok temu juz była duza a w tym az za duża.... Nie widac zza heufleriany jezówek
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:52, 10 cze 2016

Do góry
lorka napisał(a)
królowa róż
jaką masz odmianę kostrzewy? ja mam kompaktową zwergenkonig i ona raczej w kulki leci małe a nie mgiełkowate czupryny , mgiekę skopiuję jesli pozwolisz , bo mi do zaplanowania jedna długa rabata została i bym sobie je tam upchała w przyszłym roku

Niestey nie wiem co to za odmiana, jest wyjatkowo srebrna. Ma druga na orzedplociu jest bardziej zielono-niebieska
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:50, 10 cze 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
tez mam 8 malych sadzonek dzieki pewnejndobrej duszy czekam az podrosna bo jezowki w nich ma

Pod koneic lata bedą spore, ale prawdziwy efekt za rok. A ja jestem ciekawa moich zielonych hakone, na razie wolno ruszaj ale na pewno wieksze od sesleri

Za to jezowki, eh w tym roku wielkie sa!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 21:48, 10 cze 2016

Do góry
Kindzia napisał(a)

Za każdym razem wielkokwiatowe tnę krótko, po pierwszym kwitnieniu też...zawsze wielkie do nieba rosną...nie łudź się Róże lubią taką glebę jak my mamy...

Wiem dlatego James Galwyay wyleciał z mojego ogrodu. Pozostałe mam niskie, inne obserwuje
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 21:22, 10 cze 2016

Do góry
BasiaLT - dziękuję w imieniu róż

Matka - już napisałam u Ciebie dasz radę, na pewno znajdziesz róże

Bogdziu - dziękuję rh u mnie nie bardzo się mają, ale różom pasuje

Aneta - nie wiem co z tym powojnikiem będzie, słabnie. Byłam u Ciebie, widziałam Umbry i wszystko; znalazłam dla Ciebie białą różę, o czym napisałam w Twoim wątku

Joku - dziękuję za pocieszenie i radę. Jak będę gdzieś koło apteki to kupię.

Kacha123 - dziękuję róże w tym roku naprawdę piękne

Jolanka - dziękuję, uwielbiam ogród o tej porze nadmanganian potasu kupie przy najbliższej okazji.

Madżenka - próbowałam przekonać ich żeby tego nie sadzili, ale pewnie uważają, że co ja tam wiem. Tanie było, kupiła i zadowolona. Może kiedyś pójdę w nocy i wykopie albo randupem ...
Abraham ma boskie kwiaty, a jaki zapach ) to ładna, sztywna róża, potrzebuje trochę miejsca.

Donia - dziękuję, w tym roku pokazały na co je stać

Anusia - rzadko piszę w ostatnich latach, ale jak jest co pokazać to czemu nie nie mogę też pokazywać ciągle tego samego )

katel - ) no chociaż raz ktoś musi nadrobić )) fajne spotkanie to i fotki fajne jutro sprawdzimy tego clematisa. nie miał za sucho, mokro tez nie, zresztą nawet dostał przywrotnika dla zacienienia... Szkoda go, to ten różowy
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 19:29, 10 cze 2016

Do góry
Idę wlać wode do mojego oczka
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:28, 10 cze 2016

Do góry
Bo jeju jak cudnie, moja ulubiona bombonierka! Chyba za te filiżaneczki zapoluje na Boscobel. Novalis w tym roku da czadu, nie wymigasz sie musze ją zobaczyc w realu

Gabi wstaniesz jutro rano aby wyskoczyc po ostrózki lub inne białe kwiatki na gielde?
Tu ma być ogród :) 07:02, 10 cze 2016

Do góry
Cieszę się że Heidi zdobyła Twoje serce
Ogród z łezką II 06:56, 10 cze 2016

Do góry
Śliczna Grace, przepieknie wpasuje sie w Twoje kolory
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 06:52, 10 cze 2016

Do góry
Rdest Ci posadzili za płotem... O matko będzie wisiał u Ciebie, przyrasta nawet 20 M w ciagu roku. Miałam, zjadł mi wszystko, nie mogłam go nawet przycinać, nei nadążałam, to cholerstwo. Musisz ga ciąc systematycznie gdy Ci bedzie przełazili przez mur

Powojniki, ktore u mnie zamieraja wycinam a one i tak co roku odbijają

Przepiekne masz róze, Abraham jest na mojej liscie chciejstw, szukam dla niego miejsca obok Aleksandra of Kent
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 06:47, 10 cze 2016

Do góry
Poli a gdzie bedą te bukszpany? W ich miejsce trawy?
Typografia ogrodu 06:42, 10 cze 2016

Do góry
Tyle stron a tylko zdjęcie Artemis? Popraw się Asiu
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:35, 10 cze 2016

Do góry
Twoja Hidcotowa rywalizuje z ogrodem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies