Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika cz. aktualna

Madżenie ogrodnika cz. aktualna

wiunia 10:34, 10 cze 2016

Marzenko pięknie wyglądają kostrzewy na tle innego odcienia zieleni
Od trzech sezonów to również moja jedna z ulubionych trawek. Rozsadzam ją, bo lubi się szybko starzeć Przynajmniej w moim ogrodzie to zjawisko zaobserwowałam
Mixtoorka 10:46, 10 cze 2016

Uwielbiam Róże, traffki i wszystko cudne!
Kindzia 11:08, 10 cze 2016

Madzenka napisał(a)

Wielkie dzięki Kasiu. Princess Aleksandra of Kent będzie zatem traktowana jak Twoja a Gartentraume upierdytuam nad 3 oczkiem, ma ma być mała a gęsta

Za każdym razem wielkokwiatowe tnę krótko, po pierwszym kwitnieniu też...zawsze wielkie do nieba rosną...nie łudź się Róże lubią taką glebę jak my mamy...
popcorn 11:19, 10 cze 2016

Madzenka napisał(a)

Karolina przyjechać Cię reanimować? Trzymaj się kobieto, nie dołuj się!
przybywaj
Gabisia 15:40, 10 cze 2016

Madżenko, wpadnij do mnie na wątek. Specjalnie dla Ciebie wzięłam się w garść i porobiłam fotki.
I zestawienie różane
Margarete 15:52, 10 cze 2016

Madzenka napisał(a)

Małgosiu wiesz jak ja lubię tę Twoje rzadkie odwiedziny i takie obfite wpisy.
Prince nie polecam, zachwycił mnie na zdjęciach u AnaAn ale mój wyjątkowo jest słabym egzemplarzem. Nie przybiera, kwitł dwoma kwiatkami rok temu, w tym nie ma nawet 1 kwiatka. pewnie trafił mi się marny egzemplarz. Falsatff u mnie w tym roku ma piękny pionowy pokrój i zawiązał paki, bo rok temu był taki jak Prince...
Polecam Tradescant, która ma Juzia, to piękny ciemny kwiat w kolorze bardzo podobnym do MW. Inne jeszcze nie spełniły pokładanych w nich nadziei, czekam na ich sezon 2016 aby podsumować

Dzieki, za rady
Uparłam sie i dzieki Ewie-Frezji znalazłam MW i juz zamówiłam
Dodatkowo do moich carrexów Paire Faire i innych ceglatych zamówiłam na inna część rabaty Lady Emmę Hamilton, ona tak miedziana powinna być..zobaczymy
Bużka!
frezja 17:23, 10 cze 2016

Margarete napisał(a)

Dzieki, za rady
Uparłam sie i dzieki Ewie-Frezji znalazłam MW i juz zamówiłam
Dodatkowo do moich carrexów Paire Faire i innych ceglatych zamówiłam na inna część rabaty Lady Emmę Hamilton, ona tak miedziana powinna być..zobaczymy
Bużka!

Ależ mi miło..też zamówiłam
Madzenka 21:48, 10 cze 2016

Kindzia napisał(a)

Za każdym razem wielkokwiatowe tnę krótko, po pierwszym kwitnieniu też...zawsze wielkie do nieba rosną...nie łudź się Róże lubią taką glebę jak my mamy...

Wiem dlatego James Galwyay wyleciał z mojego ogrodu. Pozostałe mam niskie, inne obserwuje
Madzenka 21:50, 10 cze 2016

nawigatorka napisał(a)
tez mam 8 malych sadzonek dzieki pewnejndobrej duszy czekam az podrosna bo jezowki w nich ma

Pod koneic lata bedą spore, ale prawdziwy efekt za rok. A ja jestem ciekawa moich zielonych hakone, na razie wolno ruszaj ale na pewno wieksze od sesleri

Za to jezowki, eh w tym roku wielkie sa!
Madzenka 21:52, 10 cze 2016

lorka napisał(a)
królowa róż
jaką masz odmianę kostrzewy? ja mam kompaktową zwergenkonig i ona raczej w kulki leci małe a nie mgiełkowate czupryny , mgiekę skopiuję jesli pozwolisz , bo mi do zaplanowania jedna długa rabata została i bym sobie je tam upchała w przyszłym roku

Niestey nie wiem co to za odmiana, jest wyjatkowo srebrna. Ma druga na orzedplociu jest bardziej zielono-niebieska